TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Bende anlayamıyorum birde VEVO seçilmesin denmiş atılan klip VEVO ee ben sadece isim yazdım o klip attı ne fark ediyor şimdi. :) @mrt-06
Hayır seçilmesin demedim recap gönderirken vevolu olmasın dedim telif nedeniyle recap videosu yapamıyorum çünkü. Burda paylaşılanın vevolu vevosuz olmasının ne önemi var.

Eski mesajlarda ben bile yaptım sadece şarkının ismini yazarak.

Sinirlen, atari 2 cümle kur sonra amacına ulaş. Yok öyle dünya. Kural varsa ilksqyf da olur. İlk Sayfa da olmayan kurallar tıpkı geçen hafta bana yapıldığı gibi kafadan uydurulan kurallardır. Kesinlikle kabul etmiyorum. Her hafta kural sıkıntısı yaşıyor hala kurallar değişiyor. Neden çünkü birilerine yaranmak gerek dimi niyet çok bariz..
Ben , gün boyunca stres yaşadıysam herkes yaşayabilir. O kural sırf mayiskrali seçti diye oluştu ve itiraz ediyorum sonuna kadar..

Şuan çok sinirliyim daha fazla üstüme oynama.

@MayısKralı benim o amaçla yapmadığımı biliyor her ne kadar aynen dese de. Kendisi de biliyor zaten bu zamana kadar hiç kimsenin klipsiz paylaşmadığını.

O amaçla yaptığını düşünmüyorum kanaldaş ama kurallarda böyle bir şey olduğunu bilmiyorum ve daha önceki haftalarda böyle seçildi ben hep böyle seçtim hatta? .

Sinirlen, atari 2 cümle kur sonra amacına ulaş. Yok öyle dünya. Kural varsa ilksqyf da olur. İlk Sayfa da olmayan kurallar tıpkı geçen hafta bana yapıldığı gibi kafadan uydurulan kurallardır. Kesinlikle kabul etmiyorum. Her hafta kural sıkıntısı yaşıyor hala kurallar değişiyor. Neden çünkü birilerine yaranmak gerek dimi niyet çok bariz..
Ben , gün boyunca stres yaşadıysam herkes yaşayabilir. O kural sırf mayiskrali seçti diye oluştu ve itiraz ediyorum sonuna kadar..
Hayır yapmadın klipli paylaşılması gerekiyor. :)

Hayır seçilmesin demedim recap gönderirken vevolu olmasın dedim telif nedeniyle recap videosu yapamıyorum çünkü. Burda paylaşılanın vevolu vevosuz olmasının ne önemi var.

Burda ha şarkı ismi yazmışım he klip paylaşmışım bunun ne önemi var kanaldaş?

Ya bir defa yapmıştın sen onda da mobilim dediğin için anlayış gösterdim ama her seferinde diyorum klipli paylaşın diye, tanıtım konusunda da demiştim ama illa haksızlık diyorsanız bunu da meclise sunarım. :)

Rihanna seçildi hala mutlu değil yeminle kafayı sıyırmışsın sen :F

Nerde bu kural. Neden mayiskrali haklı olunca ortaya çıktı. Resmen saçmalık. Böyle rezalet olamaz ve kabul etmeyeceğim adamın hakkını yiyorsunuz göz göre göre çünkü kaybetmiş bir zavallı yarışmada 1. Yaparak kalbini yapmaya çalışacaksınız. Hepsi oyun bunların.

Ya bir defa yapmıştın sen onda da mobilim dediğin için anlayış gösterdim ama her seferinde diyorum klipli paylaşın diye, tanıtım konusunda da demiştim ama illa haksızlık diyorsanız bunu da meclise sunarım. :)

Ankete sunsan karşı tarafın kazanacağını düşünüyorum ama yinede bekliyorum anketi. :)

Yine mobil adam belki. Eğer 1 kural varsa baştan söylensin. Çocuk oyuncağı değil bu. İnsanlar ile iyi geçinme yarışı da değil. Kaybeden kaybetmiştir. @GunesinOglu adil olduğu için eleştirilirdi zaten. Tekrardan özledik seni kanka.:)

2016'ın en trend şarkısı ve 1.3MLRD izlenimli klip bende. :Z
Bakalım nasıl olacak. :Z

Adamın hakkı yeniyor durup dururken. Netice de 24 saat önce bende aynı durumdaydım. Haksızlığa gelemiyorum..
Yahu bu kadar büyütmeyin alt tarafı bir şarkı :F hayır hepsi de birbirinden kötü şarkılar zaten RUDE BOY hariç :A

@mrt-06 sen aldırma burada söylenenlere. Ben en başından beri amaç olarak ortamı kızıştırmak istediğimden o kadar hararetli yarıştım yoksa Sıla'dan oyumu çekmeyecek kadar Sıla hayranıyım. Arkadaşlar şu an benim moralim yerine gelsin diye çaba gösterdiğini ima ediyorlar ama salla gitsin :F

@MayısKralı eski konuları karıştırıp haklı olduğunu ispatlayalım ben eminim klipsiz sadece isim ile şarkı kullanıldığına ve bu hafta senin paylaşmana kadar itiraz edilmediğine.:)

İlk haftada var zaten bulacağım şimdi. :)

Sonra ki haftalarda hiç kliple gelin diye uyarı yapılmadı. Sırf co-admin diye her konu da haklı görüyorlar kendilerini ama yok öyle dünya. Kuralları koyma sonra bir oyna bir bu yana kıvır. İnanılmaz bir olay.
Az önce Haruna ever Rihanna ağırlıklı olursa kullan dedi şimdi çocuk son dakika şarkısını değiştirdi. Resmen mundar oldu yarışma.

Şarkımı değiştiriyorum @MayısKralı alabilirsin Diamonds'u saldırmayın etrafa diye :F

Yeni şarkım

Gerçekten teşekkür ederim. Onun hakkıydı şarkı. Yoksa büyütecektim olayı.
Olgunluğun için ben teşekkür ederim.:)

Ya şimdi öncelikle kuralları net biliyoruz. Bir şarkı kullanıldıysa kullanılmaz burada okeyiz.
Ben yine sormak istedim sana kullanılır mı diye sen rihanna ağırlıklı olursa evet dedin. hatta şaşırdım . :
orada hayır olmaz kurallar kesin deseydin. Birde yazıyorsun kafa mı buluyorsunuz benle yazıyorsun. :) @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan