Ve Diamonds bende değil mi @mrt-06
İlk haftadan beri söylediğim bir şey var klip olarak paylaşılacak diye format böyle zaten. Bu durumda @denizz19 kazandı şarkıyı.@MayısKralı tebrik ederim kanka.
@Çiğdem- buluruz sana bir tane ama dediğimi paylaş şimdilik.
@batuhankaralar Where have you been ile 1. Olmuştum onu seç.
İzin aldım birde özele mesaj attım bunu yazma diye.
İlk haftadan beri söylediğim bir şey var klip olarak paylaşılacak diye format böyle zaten. Bu durumda @denizz19 kazandı şarkıyı.
Klip olarak paylaşmadım diye bana vermeyecek değilsin heralde?
Aynen öyle.@mrt-06 kullanılan şarkı kullanılamaz diye bir kural çıkarmamış mıydık?
Benim seçimim bu cnm güzel bir racap hazırlarım şimdi ben buna@MayısKralı tebrik ederim kanka.
@Çiğdem- buluruz sana bir tane ama dediğimi paylaş şimdilik.
@batuhankaralar Where have you been ile 1. Olmuştum onu seç.
Hayır klipsiz paylaşan olmadı bu zamana kadar. Ben her seferinde klipli olacak diyorum.Böyle bir kural yok ana saydada da yok şarkı bence senin hakkın çünkü bundan önce klipsiz paylaşan çok oldu kabil edildi.
Böyle bir kural yok ana saydada da yok şarkı bence senin hakkın çünkü bundan önce klipsiz paylaşan çok oldu kabil edildi.
Harika o zaman Shakira düeti geçersiz olmalı çünkü ben de onu seçecektim seçildi diye almadımAynen öyle.
Beni aptal yerine koymaya çalışmayın lütfen.
Sen düet kabul olur mu dedin bende Rihanna ağırlıklı düetse kabul olur dedim o şarkı kullanıldığını bile bile seçmen hiç yakışmadı birde "bunu yazma" demişsin, beni aptal yerine koyunca mutlu mu olacaktın.Nasıl yani kendin dedin? @mrt-06 😱
Çatlaİlk Sayfa da ki kurallara ekleyin o zaman devamlı kafadan kurallar uydurulmasın sırf birinin gönlünü yapmak için @MayısKralı harcanamaz. Kliple paylaşın denildiğini ilk kez MayısKralı kazanınca duydum.
İlk Sayfa da ki kurallara ekleyin o zaman devamlı kafadan kurallar uydurulmasın sırf birinin gönlünü yapmak için @MayısKralı harcanamaz. Kliple paylaşın denildiğini ilk kez MayısKralı kazanınca duydum.
HoştFinalde 1. Olduğum şarkı ile yarışmak istemiş ezik.
@mrt-06 çok fazla itiraz ettiğim için buna itiraz etmek istemedim ama daha önce böyle seçildiğini bende biliyorum.
Neden aptal yerine koyalım ki seni?Sen düet kabul olur mu dedin bende Rihanna ağırlıklı düetse kabul olur dedim o şarkı kullanıldığını bile bile seçmen hiç yakışmadı birde "bunu yazma" demişsin, beni aptal yerine koyunca mutlu mu olacaktın.
Şuan çok sinirliyim daha fazla üstüme oynama.İlk Sayfa da ki kurallara ekleyin o zaman devamlı kafadan kurallar uydurulmasın sırf birinin gönlünü yapmak için @MayısKralı harcanamaz. Kliple paylaşın denildiğini ilk kez MayısKralı kazanınca duydum.
Seçilen şarkının kullanılmayacağını biliyorsun Harun? Ben orda düetse Rihanna ağırlıklı olsun dedim...Neden aptal yerine koyalım ki seni?
Resmen göz göre göre hakkını yiyorlar. Diktalık mı var bu konuda ki itiraz edilmesin. Ben ne kurallarda görüyorum klip ile paylaşın diye ne de şarkı paylaşma duyurusunda. Sırf gönül yapmak için başka bir amaç yok..