Emre Ozansoy
Moderatör
Secmesinler zaten ben sevmiyorum Kiralik Ask'i.![]()
Diziyi bende sevmem, ama şarkı güzel.
Secmesinler zaten ben sevmiyorum Kiralik Ask'i.![]()
Bitis jenerigiyse tamam zaten.Evet çıkış yılı aynı ve 138 bölüm Hayat Bilgisi bitiş jeneriği oldu. Yaren ve Carlos Yanarım kabul ediliyorsa bu da kabul edilmeli.![]()
@xBUGRAx şarkımı düşündüğüne göre sevdiğin bir parça 'Hatırla Sevgili' sevindim.
@sokak sanati Hatırla Sevgili tam senlik yine, seversin diye düşünüyorum.![]()
Su daha güzel bence. Diziyi sevmesemde jenerigi iyiydi.Diziyi bende sevmem, ama şarkı güzel.![]()
Su daha güzel bence. Diziyi sevmesemde jenerigi iyiydi.
İftar vakitlerinde açmışsın@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Bu sarkiyi daha önce hic duymadim.Bu da güzel ama en güzeli bu.
Ben müslüman degilim, yurtdisinda da yasadigim icin iftar vakitlerinden haberim yok.İftar vakitlerinde açmışsın
@bazinga seçimini beğendim, ilk aklıma gelenlerden👍 şimdiden bana teşekkür mesaji seç
@eskici senin seçimine @xemrexxx diss atar
@denizz19 yanılmıyorsam benim yarişmamda yine seçimin Çocuklar Duymasin olmuştu
Bazi seçimleri bilmiyorum. dinleyince karar veririm.
Bir kaç tane daha sevdiğim var, bakalim gelen olacak mı 😊
Bu sarkiyi daha önce hic duymadim.![]()
Olabilir, yarismaci olsaydin secerdin iste ama sürekli konu acmaktan basvurulari kacirdin herhalde.Açık ara Aydilge'nin en iyi şarkılarından.
Yalnızlık Masalı > Kiralık Aşk + Kiraz Mevsimi.![]()
HaklısınBen müslüman degilim, yurtdisinda da yasadigim icin iftar vakitlerinden haberim yok.![]()
İstediğm bir konseptti ama seçimler hayal kırıklığı...
Yani bu şarkı kullanıldı bunu kullanamazsın mı diyorsunYani dizi konsepti dışında ki bi hafta. 2010'lu yıllarda çıkan şarkılar gibi bi haftaydı![]()
Kimse oruc tutmuyor bence forumda sen ve 1-2 kisi haric.Haklısın
Tam İstanbul'un iftar vakitkeri
Bizim daha var. Daha yeni yemek hazırliyorum![]()
Geçen sezon kullanılmıştı yani sıkıntı yok.Yani bu şarkı kullanıldı bunu kullanamazsın mı diyorsun![]()
Olabilir, yarismaci olsaydin secerdin iste ama sürekli konu acmaktan basvurulari kacirdin herhalde.![]()
Aynen öyle aklimda o kadar cok güzel sarkilar var ki...İstediğm bir konseptti ama seçimler hayal kırıklığı...
Asla olamam demedimHani burada asla olamazdın bu saatte![]()