Emre Ozansoy
Moderatör
Kimse seçmedi mi Aydilge - Sen misin ilacım? şarkısını. @kerem @sokak sanati
Dizinin tutmamasından dolayı demedim be net elenir.Dizinin tutup tutmamasına göre puan verilmeyecek gayet güzel.
Sihirli annem secilirse cok sevilir.Bunlar da çok iyi olur lütfen seçilsin. Dizilerden bağımsız olarak ciddi ciddi seviyorum bunları.
Çıksana artık şu konudan.Bunlar da çok iyi olur lütfen seçilsin. Dizilerden bağımsız olarak ciddi ciddi seviyorum bunları.
Secmesinler zaten ben sevmiyorum Kiralik Ask'i.Kimse seçmedi mi Aydilge - Sen misin ilacım? şarkısını. @kerem @sokak sanati
Bu konseptin fikir babası benim istediğim kadar durabilirim.Çıksana artık şu konudan.
Bu sarki diziye özel mi yapildi emin degilim.Hayat Bilgisi bitiş jenerik şarkısı Boş Ders...
Varmış zaten ilk sezonda da.Bu konseptin fikir babası benim istediğim kadar durabilirim.
Onu görmedim ama bu sezon için @kerem'in aklına ben getirdim.Varmış zaten ilk sezonda da.
Benim kafam hala çok karışık ya
O kadar öneri bıraktık işte seç beğen al.Benim kafam hala çok karışık ya
@phoebebuffay da önermisti, ikinizin ortak önerisiydi diyelim. @xBUGRAxOnu görmedim ama bu sezon için @kerem'in aklına ben getirdim.
Bunu seçersen 1'ler üzerine yağmur olur yağar alma bu riski. @denizz19
Ayy saçmalama almam zatenBunu seçersen 1'ler üzerine yağmur olur yağar alma bu riski. @denizz19
Evet çıkış yılı aynı ve 138 bölüm Hayat Bilgisi bitiş jeneriği oldu. Yaren ve Carlos Yanarım kabul ediliyorsa bu da kabul edilmeli.Bu sarki diziye özel mi yapildi emin degilim.
Hangisi bana söyle
Kimse seçmedi mi Aydilge - Sen misin ilacım? şarkısını. @kerem @sokak sanati