Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.@Aserat benim parçama niye ifade bırakmadın?![]()
Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.@Aserat benim parçama niye ifade bırakmadın?![]()
Ben severim de sen sever misin 9/8 müzik.@xBUGRAx şarkımı düşündüğüne göre sevdiğin bir parça 'Hatırla Sevgili' sevindim.
@sokak sanati Hatırla Sevgili tam senlik yine, seversin diye düşünüyorum.![]()
Nakarat kısmı dışında pek numarası yok zaten, oraya odaklanalım. İlla diziyi izlemek gerekmiyor.Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.![]()
Spoiler vermek gibi olmasın da bayılırım o jeneriğe... Recapları dinlerken ağlarsam oy kullanamam.Ben severim de sen sever misin 9/8 müzik.![]()
Komşu Kızı benim aklımdaydı ama daha güncel seçeyim dedim.Şunlar da seçilsin.
İyi olmuş ben 1 verirdim.Öykü Gürman - Anlat Karadeniz ile gelecektim aslında ben.Ama forum eler kesin.
Komşu Kızı benim aklımdaydı ama daha güncel seçeyim dedim.Sonra yine nostaljiye geçtim.
![]()
Diziyi de şarkıyı da severim.@Özgür Hatırla Sevgili o güzel günleri bizim şarkımız diyorum, seviyordun değil mi?![]()
Gülizar önermiş ya.Şunlar da seçilsin.
Jüriliği bırakıp aşkoluk yapma vaktin deyip o güzleri hatırlaman için HATIRLA SEVGİLİ dinlemeni öneriyorum...Yine seçmişler güzel şarkıları, olan biz jürilere oluyor![]()
Sen de çok iyi gelmişsin bu hafta SEN İMKANSIZSIN SENSİZLİK İMKANSIZ...Diziyi de şarkıyı da severim.![]()
Spoiler vermek gibi olmasın da bayılırım o jeneriğe... Recapları dinlerken ağlarsam oy kullanamam.![]()
Dizinin tutup tutmamasına göre puan verilmeyecek gayet güzel.Gülizar önermiş ya.![]()
Niye elendiğin belli oldu.Şunlar da seçilsin.
Ben senden SUSKUNLAR bekliyordum aslında.Bugün forumda Aydilge - Kiralık Aşk konusunu görünce kesin seçerler dedim ama kimse seçmemiş hayret.![]()
Aa bak o hiç gelmedi aklıma.Ben senden SUSKUNLAR bekliyordum aslında.![]()
Niye elendiğin belli oldu.Gülizar ne be.
![]()
Dizinin tutup tutmamasına göre puan verilmeyecek gayet güzel.![]()