Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.@Aserat benim parçama niye ifade bırakmadın?
Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.@Aserat benim parçama niye ifade bırakmadın?
Ben severim de sen sever misin 9/8 müzik.@xBUGRAx şarkımı düşündüğüne göre sevdiğin bir parça 'Hatırla Sevgili' sevindim.
@sokak sanati Hatırla Sevgili tam senlik yine, seversin diye düşünüyorum.
Nakarat kısmı dışında pek numarası yok zaten, oraya odaklanalım. İlla diziyi izlemek gerekmiyor.Nakarat kısmı dışında pek aşina olduğum bir şarkı değil. Önceden bağım olanlara bırakıyorum.
Spoiler vermek gibi olmasın da bayılırım o jeneriğe... Recapları dinlerken ağlarsam oy kullanamam.Ben severim de sen sever misin 9/8 müzik.
Komşu Kızı benim aklımdaydı ama daha güncel seçeyim dedim. Sonra yine nostaljiye geçtim.Şunlar da seçilsin.
İyi olmuş ben 1 verirdim.Öykü Gürman - Anlat Karadeniz ile gelecektim aslında ben. Ama forum eler kesin.
Komşu Kızı benim aklımdaydı ama daha güncel seçeyim dedim. Sonra yine nostaljiye geçtim.
Diziyi de şarkıyı da severim.@Özgür Hatırla Sevgili o güzel günleri bizim şarkımız diyorum, seviyordun değil mi?
Gülizar önermiş ya.Şunlar da seçilsin.
Jüriliği bırakıp aşkoluk yapma vaktin deyip o güzleri hatırlaman için HATIRLA SEVGİLİ dinlemeni öneriyorum...Yine seçmişler güzel şarkıları, olan biz jürilere oluyor
Sen de çok iyi gelmişsin bu hafta SEN İMKANSIZSIN SENSİZLİK İMKANSIZ...Diziyi de şarkıyı da severim.
Spoiler vermek gibi olmasın da bayılırım o jeneriğe... Recapları dinlerken ağlarsam oy kullanamam.
Dizinin tutup tutmamasına göre puan verilmeyecek gayet güzel.Gülizar önermiş ya.
Niye elendiğin belli oldu. Gülizar ne be.Şunlar da seçilsin.
Ben senden SUSKUNLAR bekliyordum aslında.Bugün forumda Aydilge - Kiralık Aşk konusunu görünce kesin seçerler dedim ama kimse seçmemiş hayret.
Aa bak o hiç gelmedi aklıma.Ben senden SUSKUNLAR bekliyordum aslında.
Niye elendiğin belli oldu. Gülizar ne be.
Dizinin tutup tutmamasına göre puan verilmeyecek gayet güzel.