Emre Ozansoy
Moderatör
Secmesinler zaten ben sevmiyorum Kiralik Ask'i.
Diziyi bende sevmem, ama şarkı güzel.
Secmesinler zaten ben sevmiyorum Kiralik Ask'i.
Bitis jenerigiyse tamam zaten.Evet çıkış yılı aynı ve 138 bölüm Hayat Bilgisi bitiş jeneriği oldu. Yaren ve Carlos Yanarım kabul ediliyorsa bu da kabul edilmeli.
@xBUGRAx şarkımı düşündüğüne göre sevdiğin bir parça 'Hatırla Sevgili' sevindim.
@sokak sanati Hatırla Sevgili tam senlik yine, seversin diye düşünüyorum.
Su daha güzel bence. Diziyi sevmesemde jenerigi iyiydi.Diziyi bende sevmem, ama şarkı güzel.
Su daha güzel bence. Diziyi sevmesemde jenerigi iyiydi.
İftar vakitlerinde açmışsın@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Bu sarkiyi daha önce hic duymadim.Bu da güzel ama en güzeli bu.
Ben müslüman degilim, yurtdisinda da yasadigim icin iftar vakitlerinden haberim yok.İftar vakitlerinde açmışsın
@bazinga seçimini beğendim, ilk aklıma gelenlerden👍 şimdiden bana teşekkür mesaji seç
@eskici senin seçimine @xemrexxx diss atar
@denizz19 yanılmıyorsam benim yarişmamda yine seçimin Çocuklar Duymasin olmuştu
Bazi seçimleri bilmiyorum. dinleyince karar veririm.
Bir kaç tane daha sevdiğim var, bakalim gelen olacak mı 😊
Bu sarkiyi daha önce hic duymadim.
Olabilir, yarismaci olsaydin secerdin iste ama sürekli konu acmaktan basvurulari kacirdin herhalde.Açık ara Aydilge'nin en iyi şarkılarından.
Yalnızlık Masalı > Kiralık Aşk + Kiraz Mevsimi.
HaklısınBen müslüman degilim, yurtdisinda da yasadigim icin iftar vakitlerinden haberim yok.
İstediğm bir konseptti ama seçimler hayal kırıklığı...@phoebebuffay da önermisti, ikinizin ortak önerisiydi diyelim. @xBUGRAx
Yani bu şarkı kullanıldı bunu kullanamazsın mı diyorsunYani dizi konsepti dışında ki bi hafta. 2010'lu yıllarda çıkan şarkılar gibi bi haftaydı
Kimse oruc tutmuyor bence forumda sen ve 1-2 kisi haric.Haklısın
Tam İstanbul'un iftar vakitkeri
Bizim daha var. Daha yeni yemek hazırliyorum
Geçen sezon kullanılmıştı yani sıkıntı yok.Yani bu şarkı kullanıldı bunu kullanamazsın mı diyorsun
Olabilir, yarismaci olsaydin secerdin iste ama sürekli konu acmaktan basvurulari kacirdin herhalde.
Aynen öyle aklimda o kadar cok güzel sarkilar var ki...İstediğm bir konseptti ama seçimler hayal kırıklığı...
Asla olamam demedim bu sefer denk geldiHani burada asla olamazdın bu saatte