Aşirete beklıyorum. Sevsin tadı tuzu yokBirilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun.Neyse gönlümü aldın.
![]()
![]()
Aşirete beklıyorum. Sevsin tadı tuzu yokBirilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun.Neyse gönlümü aldın.
![]()
![]()
Dizi için yapılmış bir şarkı değil çünküNiye secilemiyor diye itiraz ettim zaten benBenden habersiz kararlar alan sunucu parçasına ders verdim
@kerem
Dizi için yapılmış bir şarkı değil çünkü![]()
@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksünSen de mi... Pepee benden daha genç bizim zamanımızda Ben 10 vardı.@sokak sanati @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 79193
Bilmiyoruzkı cnm sallayıp duruyoruz @dreamyKız o işin aslı neymiş anlat .ss
At at burası BAĞDAT@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksün![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @sokak sanati @kerem @eskici @xemrexxx
Bilsen şaşardım kör bunak .ss
Açıkladığın mesajı kopyala da itiraz edeyimBak olayı tekrar açıklamak istemediğimi söyledikçe sen açıyorsun.![]()
Açıkladığın mesajı kopyala da itiraz edeyimbelki de hak veririm belli olmaz tabi
![]()
Oylamaya sunmalıyız kafasına göre iş yapamaz kimse bu kabilede
Yine neler uyduruyorsun@MasacRE le 2010 doğumlu ozaman sen ondan büyüksün![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @sokak sanati @kerem @eskici @xemrexxx
Arar bulurum çok mu zorHaklı olduğumu açıklayan mesaj var sana gerek yok![]()
Oylamaya sunmalıyız kafasına göre iş yapamaz kimse bu kabilede![]()
Benim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırırKarar vermiş derken. Oldu demen gerekiyordu. Bunu sizde istiyorsunuz. İstemek zorundasınız.![]()
Arar bulurum çok mu zor![]()
Benim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırır![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06
Bunu bildi için seçimsiz kendi basına gelmiş![]()
A101 izlemeye gidin hadiBenim dısımda siz istemessinizki yine beni kandırır![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06
Bunu bildi için seçimsiz kendi basına gelmiş![]()
An itibariyle kovuldun. Pilini pirtini topla git hadi.Ortalığı karıştırmak mi istiyorsun. @kerem bi şok daha yaşamamalı. Kaldiramaz![]()