Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyorİlk kez dedim sana milenyum diye😱
Birde Sarapyayı öğrendik işte. Dahada mı rencide edici şeyler söyliim![]()
Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyorİlk kez dedim sana milenyum diye😱
Birde Sarapyayı öğrendik işte. Dahada mı rencide edici şeyler söyliim![]()
Beni o kişi düşünüyorum evet oy verirdim. Sen o kişi gibi düşünüyorsun hayır vermem diyorsunHadi Doktorlar’la bağlantı kurman doğal da sırf Grey’s izledim diye Doktorlar’da çalan bir şarkıya niye sempati duyayım.![]()
@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakınKöydeyim giremiyorum.@Forumdash
Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyor![]()
Aynen yoksa kesinlikle sonuna kadar haklisin.Bu sarki burada harcanmayacak zaten ilerde bu sarkiya cok uygun bir konseptimiz olacak. O yüzden secilmemesi daha iyi.
![]()
Heidi'nin köyu mu dicem onu da bilmiyorsundur şimdiKöydeyim giremiyorum.@Forumdash
Ben sizin olayınızı hiç anlamadım @Forumdash abicim şahit
Hadi Doktorlar’la bağlantı kurman doğal da sırf Grey’s izledim diye Doktorlar’da çalan bir şarkıya niye sempati duyayım.![]()
Dedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakın![]()
![]()
@kerem @serhatt @sokak sanati
Ben sizin olayınızı hiç anlamadım @Forumdash abicim şahit![]()
![]()
Oklvayı kafanıza vurmadan uyusmanız isabet olmus![]()
![]()
@kerem
Milli Sef kim?Nere ben göremiyorum?
![]()
İkinci sıramda yer aldınDedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.![]()
Senden daha olgunum bu halimle.Malesef yaptığın zevksiz yorumları yaşına baglamaktan başka olumlu yoramiyorum![]()
Bizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demekBen sizin kabilenin milli şefiyim artık
Beni halk seçti zaten. Sen gibi 3-5 çapulcu demesede olur![]()
Senden daha olgunum bu halimle.![]()
Şarap sevmem.![]()