Baydı artık bu söylemleriniz.
Baydı artık bu söylemleriniz.
Bizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demek![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt
Hangi şarkıyı iptal ettirdin yine be![]()
Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii.Dedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.![]()
Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil miBen ikisini de izledim bizim dizi daha samimi.![]()
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrumDedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.![]()
Senin yaklastığın zaten belli oluyor @mrt-06 herkese kızgın @Forumdash @dreamy mı bastonluyor ailemiz huzursuzMilli şef olarak el koydum kabileye. Artık sizinde şefiniz benim. Şef çadırı nerde![]()
Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii.@sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Hangi şarkı diye sormuştumBen haksızlık ile mücadele eden bir karar merciisiyim. Herkesin vicdanının rahatlığı için konuştum yine.![]()
Sunuculuk koltugunu vermedin cocuga dağa bayıra kaçti cocukNeredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii.@sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil mi)burada hee dedesi olmalı)
@dreamy
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrumSenle benim arama kimse giremez.
![]()
Hangi şarkı diye sormuştum![]()
Kız o işin aslı neymiş anlat .ss@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakın![]()
![]()
@kerem @serhatt @sokak sanati
Adları gibi bilirler hemide .ss
eve düşen yıldırımBizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demek![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt
Açıkla demedim zaten şarkıyı sordum da o şarkıyı seçen olmamıştı kiAğla kalbim. Şuan olayı tekrar açıklayamam sana evet haklısın de geç![]()
Kaç kere açıklayacağım be uygun değildim işte.Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii.@sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Açıkla demedim zaten şarkıyı sordum da o şarkıyı seçen olmamıştı ki![]()
Birilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun.Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil mi)burada hee dedesi olmalı)
@dreamy
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrumSenle benim arama kimse giremez.
![]()