Baydı artık bu söylemleriniz.Heidi'nin köyu mu dicem onu da bilmiyorsundur şimdi @Çiğdem @sokak sanati
Baydı artık bu söylemleriniz.Heidi'nin köyu mu dicem onu da bilmiyorsundur şimdi @Çiğdem @sokak sanati
Bizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demek @xemrexxx @serhatt
@Forumdash Abicimin bunaklına ver ben dedim pepenin mekanı diyeBaydı artık bu söylemleriniz.
Hangi şarkıyı iptal ettirdin yine be
Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii. @sokak sanati @Forumdash @ÇiğdemDedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.
Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil mi )burada hee dedesi olmalı)Ben ikisini de izledim bizim dizi daha samimi.
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrum Senle benim arama kimse giremez.Dedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.
Senin yaklastığın zaten belli oluyor @mrt-06 herkese kızgın @Forumdash @dreamy mı bastonluyor ailemiz huzursuzMilli şef olarak el koydum kabileye. Artık sizinde şefiniz benim. Şef çadırı nerde
Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii. @sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Hangi şarkı diye sormuştumBen haksızlık ile mücadele eden bir karar merciisiyim. Herkesin vicdanının rahatlığı için konuştum yine.
Sunuculuk koltugunu vermedin cocuga dağa bayıra kaçti cocuk @dreamy @ÇiğdemNeredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii. @sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil mi )burada hee dedesi olmalı)
@dreamy
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrum Senle benim arama kimse giremez.
Sen de mi... Pepee benden daha genç bizim zamanımızda Ben 10 vardı. @sokak sanati @Forumdash@Forumdash Abicimin bunaklına ver ben dedim pepenin mekanı diye
Hangi şarkı diye sormuştum
Kız o işin aslı neymiş anlat .ss@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakın @kerem @serhatt @sokak sanati
Adları gibi bilirler hemide .ss
eve düşen yıldırımBizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demek @xemrexxx @serhatt
Açıkla demedim zaten şarkıyı sordum da o şarkıyı seçen olmamıştı kiAğla kalbim. Şuan olayı tekrar açıklayamam sana evet haklısın de geç
Kaç kere açıklayacağım be uygun değildim işte. Ne şenliği bu karantinada?Neredeydin sen dün. 23 Nisan senliklerinden dolayi yorulmussundur tabii. @sokak sanati @Forumdash @Çiğdem
Açıkla demedim zaten şarkıyı sordum da o şarkıyı seçen olmamıştı ki
Birilerine uyuyorsun yanlış yapıyorsun. Neyse gönlümü aldın.Köye gitmiş. Tee buralardan ne haltlar yediğini göremem ki şimdi
Heh şarkıyı da sevmıyordun zaten. Ama sempatıyle aklaşiyorsun de-ğil mi )burada hee dedesi olmalı)
@dreamy
Ben seni kırmıyorum sen son zamanlarda bana asileştin yavrum Senle benim arama kimse giremez.