- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Bizde şarkının kalitesi esastır
Kolay gelsin.Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.
![]()
Bu şarkı benim 5. Hafta
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Dosi @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon @KrAlemci
Üstüne adele otursunBizde şarkının kalitesi esastırGeçen hafta Shakira'ya 4, Rihanna'ya 7 ve 9 puan vermişim mesela
![]()
Biliyoruz zaten senden hızlısı mezarda @Harunnn60 gereksizi @Çiğdem i öldürdüğü içinBenden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.
![]()
Bu şarkı benim 5. Hafta
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Dosi @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon @KrAlemci
Ay keşke internetin çökseydi de veremeseydin.ssBizde şarkının kalitesi esastırGeçen hafta Shakira'ya 4, Rihanna'ya 7 ve 9 puan vermişim mesela
![]()
Adele zayıflamış sanırım. Şimdiki haliyle oturabilir sıkıntı yokÜstüne adele otursun![]()
Oylayalım.Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.----Göksel & Manga - Dursun Zaman
--- Gülşen & Murat Boz - İltimas
---Oğuzhan Koç & Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu
---Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita
---Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz
---Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
---Rihanna & Shakira - Can't Remember to Forget You
---Atiye & Teoman - Kal
---Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
---Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
---Burcu Güneş & Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
---Kenan Doğulu & Sıla - Dan Sonra
---Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
![]()
Bu şarkı benim 5. Hafta
Sana şu ana kadar hep düşük puanlar verdim galiba. Bir doğru düzgün şarkı seçemedin sen de ne yapayımAy keşke internetin çökseydi de veremeseydin.ss
Keyifli oylama olmasını diliyorum başarılar 🤗Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.----Göksel & Manga - Dursun Zaman
--- Gülşen & Murat Boz - İltimas
---Oğuzhan Koç & Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu
---Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita
---Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz
---Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
---Rihanna & Shakira - Can't Remember to Forget You
---Atiye & Teoman - Kal
---Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
---Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
---Burcu Güneş & Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
---Kenan Doğulu & Sıla - Dan Sonra
---Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
![]()
Bu şarkı benim 5. Hafta
Bu kadın cenazede bile güler artık inanıyorum.@xBUGRAx
Umarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.Sana şu ana kadar hep düşük puanlar verdim galiba. Bir doğru düzgün şarkı seçemedin sen de ne yapayım![]()
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.Çıkmaz Sokaklar şarkımıza desteklerinizi bekliyorum dostlar. Kaliteli dinleyicilerden yüksek puanlar bekliyorum.![]()
Teşekkürler canımUmarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.![]()
Korkutucu değil de yerli yersiz devamlı gülüyor o sinir bozucu.Biraz ciddi olması lazım.
![]()
Teşekkürler canımBendeki yerin ayrı biliyorsun
![]()