Onlar üçüncü sezonlarında 10 reyting alamayacağı için, çok da dert etme senO halk Sefirin Kızı, Zümrüdüanka vs. de izliyor hatırlatayım.
Onlar üçüncü sezonlarında 10 reyting alamayacağı için, çok da dert etme senO halk Sefirin Kızı, Zümrüdüanka vs. de izliyor hatırlatayım.
@xemrexxx benim kaosdaşım sayılır, Endo'm sayılır, işbirlikçimdir
El ele verip Leyla tiplemeli @Aserat ı yollayalım benceŞahika olarak beni destekle. İlk geldiğimde dedim Şahika benim diye
Haftaya son 3'e kalırsın inş, halbuki şarkını da beğenmiştim
Bedduan dönüp dolaşıp sende patlamasın dikkat et.Haftaya son 3'e kalırsın inş, halbuki şarkını da beğenmiştim
Sana yazıklar olsun, inşallah yüksek veririm de sana dumur olursun kaknem şey seniBedduan dönüp dolaşıp sende patlamasın dikkat et.
Yolladım bile.@Özgür recabını belirler misin? Tek sen kaldın. Oylama başlatacağım bu gece
Sen ver de dumur olmaya razıyım.Sana yazıklar olsun, inşallah yüksek veririm de sana dumur olursun kaknem şey seni
Yaa.
Benim konuya attığım listede olan bir düet.Benim şarkımı sevdin mi?
Evet Manga ve Göksel.Benim konuya attığım listede olan bir düet.
Gene çok iyi tercih yapmışın. Not: Manga ve Göksel değil mi?
Bilmiyorum seni uyuz etmek hoşuma gidiyor, 1 bile verebilirim ama bugün kandil diye yapmayadabilirimSen ver de dumur olmaya razıyım.
Bu şarkıya 1 vermen kulağında sorun olduğunu kanıtlar sadece.Bilmiyorum seni uyuz etmek hoşuma gidiyor, 1 bile verebilirim ama bugün kandil diye yapmayadabilirim