Yok sevmem pek, yine fazla bir şey beklemeUmarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.
Yok sevmem pek, yine fazla bir şey beklemeUmarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.
Bir haftalığına juri başkanı yap beni sıfırcı hoca olayım bu hafta.
Ben ve sana yalvarmak tarihte görüldü mü acabaBana yalvarsana puan için
Ben ve sana yalvarmak tarihte görüldü mü acaba
Zehra olamayacak kadar akıllıyımZehra'da @serhatt Bırak şu yolunmuş Leylayı
@Silinmiş Üye şok açıklama;
Bu haftalık 1'i çok versek olmuyor mu?
Herkese bol şans. Mesaj kutum bu hafta böyle mesajlarla dolu @xBUGRAx @dreamy @Ahmed
@sokak sanati yine durdurak bilmiyor. Bana mı düşük verdin diye az daha sinirlenecektim.
Teşekkürler elimden geldiğince farklı tatlar kullanıyorumHüsnü Arkan Hoşgeldin seçen yürekli kimdir?
Gerçekten çok güzel düetler var, hatta biri çok taze düetlerden birini seçmiş. İlk 3 üm çok net. 13 12 11 için kendi arasında hangisine vereceğim diye düşünüyorum.
Herkese Başarılar!
3 kişiye değil herkese hitap etmeye çalışan, farklı tatlarla gelen, şaşırtanlar her zaman benim için bir tık avantajlı :=) :=) :=)
@sokak sanati yine durdurak bilmiyor. Bana mı düşük verdin diye az daha sinirlenecektim.
Bu haftanın en orjinal en duygulu şarkısına kıyamazsın.
Hüsnü Arkan Hoşgeldin seçen yürekli kimdir?
Gerçekten çok güzel düetler var, hatta biri çok taze düetlerden birini seçmiş. İlk 3 üm çok net. 13 12 11 için kendi arasında hangisine vereceğim diye düşünüyorum.
Herkese Başarılar!
3 kişiye değil herkese hitap etmeye çalışan, farklı tatlarla gelen, şaşırtanlar her zaman benim için bir tık avantajlı :=) :=) :=)
Haddini aşan aşana, haddini bildirmesini biliriz @eskici