TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Oylama Başladı )

Umarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir. :A

Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum. :Z
Yok sevmem pek, yine fazla bir şey bekleme :A

• Olmamış
Reactions: Aserat
Zor bu parçayla elenmesi Gülben'in ama ola ki elenirse bu gif'i paylaşacağım, hatırlat. :F @xBUGRAx
NewWetHochstettersfrog-size_restricted.gif

Bu resim bi ara forumda çok modaydı:F

• Güldürdün
Reactions: blacklion
@Silinmiş Üye şok açıklama;

Bu haftalık 1'i çok versek olmuyor mu? :F

Herkese bol şans. Mesaj kutum bu hafta böyle mesajlarla dolu:A @xBUGRAx @dreamy @Ahmed
:bağır:
Sen Buğra'yı İsmail ve Ahmed'i niye etiketledin? :F Çok fenasın. :A @xBUGRAx @Ahmed @dreamy gelmeyin oyuna canlarım. :A
@sokak sanati yine durdurak bilmiyor. Bana mı düşük verdin diye az daha sinirlenecektim. :bhr:

Bu haftanın en orjinal en duygulu şarkısına kıyamazsın. :bhr:

Hüsnü Arkan Hoşgeldin seçen yürekli kimdir?
Gerçekten çok güzel düetler var, hatta biri çok taze düetlerden birini seçmiş. İlk 3 üm çok net. 13 12 11 için kendi arasında hangisine vereceğim diye düşünüyorum.
Herkese Başarılar!
3 kişiye değil herkese hitap etmeye çalışan, farklı tatlarla gelen, şaşırtanlar her zaman benim için bir tık avantajlı :=) :=) :=)

Gerçekten çok güzel düetler var, hatta biri çok taze düetlerden birini seçmiş. İlk 3 üm çok net. 13 12 11 için kendi arasında hangisine vereceğim diye düşünüyorum.
Herkese Başarılar!
3 kişiye değil herkese hitap etmeye çalışan, farklı tatlarla gelen, şaşırtanlar her zaman benim için bir tık avantajlı :=) :=) :=)
Teşekkürler elimden geldiğince farklı tatlar kullanıyorum :A

Herkese Başarılar!

Buradan isim vermeyeyim. Özelden paylaştım.:D Ama bilinen bir türlü. Çokta zorlanma bence hissettirmekte:A