Kız kaos çıksa da şöyle izlesemgerçi @sokak sanati varda kesin bişi olur
Ekli dosyayı görüntüle 77916Ekli dosyayı görüntüle 77917
An itibariyle ruh halim Evrim.![]()
Adam bildiğin söylüyor ne arkası, ne vokali. 😱Çünkü düet değil o vokal yapıyor arkada.![]()
Kız kaos çıksa da şöyle izlesemgerçi @sokak sanati varda kesin bişi olur
Dün gece sahte bir kaos çıkarılmaya çalışılmıştı onu kaçırdın.Kız kaos çıksa da şöyle izlesemgerçi @sokak sanati varda kesin bişi olur
Sahte kaos dediğin üç buçuk attırdı ama sanaDün gece sahte bir kaos çıkarılmaya çalışılmıştı onu kaçırdın.![]()
Yasak Elma kaosları kadar yapaydı istediğinizi yapamadınız.
Aynen 10 REYTİNGLİK KAOS, sen 3-4 reytingli kaoslara layıksınYasak Elma kaosları kadar yapaydı istediğinizi yapamadınız.![]()
Yapımcısın bul bi çözümYok yüklenmiyor omu demeye çalışıyorum![]()
10 reytinglik içi BOMBOŞ kaostansa az ve özü tercih ederim.Aynen 10 REYTİNGLİK KAOS, sen 3-4 reytingli kaoslara layıksın![]()
![]()
Ben yanlış hatırlıyormuş İsmail şimdi tekrar dinledim. Niye öyle yazmışlar başlığa hakikaten anlamadım o yüzden sildim az önceki mesajı.@dreamy
Şarkın güzel ama orta sıralarda olursun muhtemelen. Malum, forumda türkçe şarkılar daha çok rağbet görüyor..Büyük ihtimal ama kendi seçimim olmamış olur. Aklıma gelse seçerdim büyük ihtimal.![]()
Yanlış hatırlıyormuşum ben niyeyse sadece nakaratı soyluyor diye hatirliyordum Teoman'ı ama baya sarkida duet yapiyorlar.Yanlış bilgi vermeyelim kimseye o yüzden.
![]()
Yapımcısın bul bi çözüm![]()
Türk halkına içi boş izliyor diyemezsin, seni Leyla gibi yolarız bak paçoz10 reytinglik içi BOMBOŞ kaostansa az ve özü tercih ederim.![]()
O halk Sefirin Kızı, Zümrüdüanka vs. de izliyor hatırlatayım.Türk halkına içi boş izliyor diyemezsin, seni Leyla gibi yolarız bak paçoz![]()
![]()