@serhatt bu şarkının sözlerini sana armağan ediyorum, bu hafta İLTİMAS diyoruz.
''İçimi deliyor hasret, çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bana vurdurtmasın...
@serhatt bu şarkının sözlerini sana armağan ediyorum, bu hafta İLTİMAS diyoruz.
''İçimi deliyor hasret, çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bana vurdurtmasın...
Sever misin İltimas?
Her zaman böyle yapiyordu, uydurma Rachel. @Silinmiş ÜyeBen daha eskisinden bahsediyorum
Küçük Sırlar Ay Yapım’ın değildi Tims’li bir şeyinindi.
Atiye fanı vardı forumda kimdi acaba Aslında atiye fanı olman için yaşin tutuyor da hem
Bu bilgiyi vermicektin bana
TİMS yapımı değilmiydi cücük sırlar @xemrexxx
Sen harbiden saf çıktın. Senin şarkıyı biraz sempatik göstermek için tatlı kücük yalanlar söylüyorum
Sampiyon olali bile 2 sezon önceydi, ondan önce sen yarismaciydin zaten. Napsan da kurtarmiyor yani.Sen daha yenisin hatırlamazsın.
Atiye zamanında MS’de falan baya ilerledi diye biliyorum. Forum seviyor.Atiye fanı vardı forumda kimdi acaba Aslında atiye fanı olman için yaşin tutuyor da hem
Bu bilgiyi vermicektin bana
TİMS yapımı değilmiydi cücük sırlar @xemrexxx
Büyük ihtimal ama kendi seçimim olmamış olur. Aklıma gelse seçerdim büyük ihtimal.Bence benim attiğım şarkıyla daha iyi puan alırsın
Kal ile baya iyi gidersin. En azından ben baya iyi gitmiştim diye hatırlıyorum. Çeyrek final görmüştüm galiba Atiye ile ama emin de olamadım.Atiye zamanında MS’de falan baya ilerledi diye biliyorum. Forum seviyor.
Benimki nasıl. Sıla-Kenan DoğuluEvladım başka düet bulamadın mı
Sampiyon olali bile 2 sezon önceydi, ondan önce sen yarismaciydin zaten. Napsan da kurtarmiyor yani.
Sen miydin yarışan bilmiyordum. Zaten değiştirmeyi düşünmüyorum ben de güveniyorum şarkıma. Atiye fanını bulduk. @ForumdashKal ile baya iyi gidersin. En azından ben baya iyi gitmiştim diye hatırlıyorum. Çeyrek final görmüştüm galiba Atiye ile ama emin de olamadım.
GaranticisinBenimki nasıl. Sıla-Kenan Doğulu
Nazan ft Manuşla neden yarişmadı @bazingaSen miydin yarışan bilmiyordum. Zaten değiştirmeyi düşünmüyorum ben de güveniyorum şarkıma. Atiye fanını bulduk. @Forumdash
Evet o zaman da @Çiğdem oylari bütün baskanlara yolluyordu, hatta cogunda @xemrexxx acikliyordu zaten. Sana özel bir sey degildi yani. @Silinmiş ÜyeSen o zaman jüri başkanı bile değildin.Harun ile ben jüri başkanıydık. Emre'yide sonradan eklemiştik. Benim son şampiyonluğumdan sonra 1 sezon daha oldu. Senin şampiyon olduğun sezonda ben baskandım. O dönemden bahsediyorum.
Sen miydin yarışan bilmiyordum. Zaten değiştirmeyi düşünmüyorum ben de güveniyorum şarkıma. Atiye fanını bulduk. @Forumdash
Geçen haftaya kadar hep risk aldım ve sonuç ortada. Kimse bana bir daha risk al falan demesin.
Aslında benim aklımda Nazan ft Tarkan - Nereye Böyle vardı ama öyle muhteşem bir şarkıyla elenirsem sinir krizi geçireceğim için seçmedim.