TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Oylama Başladı )

@serhatt bu şarkının sözlerini sana armağan ediyorum, bu hafta İLTİMAS diyoruz. :bhr:

''İçimi deliyor hasret, çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bana vurdurtmasın...
Dpp7EK4X4AEvGkd.jpeg

• Harika
Reactions: Yiğitt
Sampiyon olali bile 2 sezon önceydi, ondan önce sen yarismaciydin zaten. Napsan da kurtarmiyor yani. :A

Sen o zaman jüri başkanı bile değildin.Harun ile ben jüri başkanıydık. Emre'yide sonradan eklemiştik. Benim son şampiyonluğumdan sonra 1 sezon daha oldu. Senin şampiyon olduğun sezonda ben baskandım. O dönemden bahsediyorum.:A

Sen o zaman jüri başkanı bile değildin.Harun ile ben jüri başkanıydık. Emre'yide sonradan eklemiştik. Benim son şampiyonluğumdan sonra 1 sezon daha oldu. Senin şampiyon olduğun sezonda ben baskandım. O dönemden bahsediyorum.:A
Evet o zaman da @Çiğdem oylari bütün baskanlara yolluyordu, hatta cogunda @xemrexxx acikliyordu zaten. Sana özel bir sey degildi yani. :A @Silinmiş Üye

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Sen miydin yarışan bilmiyordum. Zaten değiştirmeyi düşünmüyorum ben de güveniyorum şarkıma. :D Atiye fanını bulduk. :A @Forumdash

Evet. :A Şimdi buldum üçüncü sezonda yarışmışım ve 1 puanla çeyrek finalde elenmişim. :(

Elendiğim şarkı Kal değil merak etme. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy