Aynen çok izlenmesi de etken ama benim de 2010’ların Top10’una sokabileceğim bir parçaydı. Sadece 4.7 milyar izlendiği için seçmedim dedeciğim.Yaa gol değil de geçen ki şarkısı da hataydı bence Çok izlendi diye mi seçmiş napmiş @dreamy
Aynen çok izlenmesi de etken ama benim de 2010’ların Top10’una sokabileceğim bir parçaydı. Sadece 4.7 milyar izlendiği için seçmedim dedeciğim.Yaa gol değil de geçen ki şarkısı da hataydı bence Çok izlendi diye mi seçmiş napmiş @dreamy
Yaa gol değil de geçen ki şarkısı da hataydı bence Çok izlendi diye mi seçmiş napmiş @dreamy
Aynen çok izlenmesi de etken ama benim de 2010’ların Top10’una sokabileceğim bir parçaydı. Sadece 4.7 milyar izlendiği için seçmedim dedeciğim.
Aynı köpekliği ben de yapyorum ama o şarkıyı secmezdim @dreamyPopüler kültürün köpeği olmuş. Şuna bir yol göster.
Bu seçimim popüler kültür değil. @ForumdashPopüler kültürün köpeği olmuş. Şuna bir yol göster.
Evet onda hem fikiriz. Atiye fanlığı var kesin altındaBu seçimim popüler kültür değil. @Forumdash
Kaliteli şarkılar seçtiğim içinHerkes niye seni benimsedi böyle.
Yoo değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece @phoebebuffay'in klişelere meydan okuyan seçimlerinden mahrum kalmak istemiyorum.Değiştirmeyi düşünüyorsun. İlk kez senden böyle bir fikir alışverişi görüyorum.
@mrt-06 afet hocamın vedası geldi aklımaFikret Kızılok&Sibel Sezal ikilisinden
Atiye veya Teoman fanı değilim, şarkım iyi de bir etkileşim aldı değiştirmeyeceğim.Evet onda hem fikiriz. Atiye fanlığı var kesin altında
Biraz kararsız kaldım iki parça arasından bir seçim yapacağın birazdan yolluyorum 🤗🤗
Bu seçimim popüler kültür değil. @Forumdash
Bence benim attiğım şarkıyla daha iyi puan alırsınYoo değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece @phoebebuffay'in klişelere meydan okuyan seçimlerinden mahrum kalmak istemiyorum.
Bak yine muhteşem bir seçimle geldi. Sıla, Sezen, Tarkan, Gülben gibi 3-5 kişiden ibaret değil dünya.
Yoo jüri baskani olan herkese atiyordu da sen gitmeden önce de programi ben devralmistim zaten.Ben gidince @kerem almış benim görevi. Normalde oylarını bana atardı Sıska
Yoo jüri baskani olan herkese atiyordu da sen gitmeden önce de programi ben devralmistim zaten.
Küçük Sırlar Ay Yapım’ın değildi Tims’li bir şeyinindi.Küçük Sırlar ile çok popülerdi. Aslında @Forumdash deden Ay Yapım Ceosu olarak sevmeli ama bilemedim yinede
Atiye fanı vardı forumda kimdi acaba Aslında atiye fanı olman için yaşin tutuyor da hemAtiye veya Teoman fanı değilim, şarkım iyi de bir etkileşim aldı değiştirmeyeceğim.
Bu bilgiyi vermicektin banaKüçük Sırlar ile çok popülerdi. Aslında @Forumdash deden Ay Yapım Ceosu olarak sevmeli ama bilemedim yinede
Aynen bizim değildi ve rakibimizin şarkısı OMLKüçük Sırlar Ay Yapım’ın değildi Tims’li bir şeyinindi.