- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Üçüncü sezona artık![]()
Herkes niye seni benimsedi böyle.
Üçüncü sezona artık![]()
Sen yarışmıyorsun sorun olmaz o konuda![]()
Netd'de +100M olan şarkılara alerjim var Gülben olsa dahi.Aşkla Aynı Değil seçsen daha iyiydi bence.
Atiye & Teoman... Lütfen.![]()
Abi gerçekten sevdiğim bir şarkıyla gelmeye dikkat ediyorum hep yoksa içime sinmiyor.Cem Karaca & Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım @dreamy Beklerdim senden.
Hep aynı yerden vuruyorsun, sıktı
Değişik takıntıların varNetd'de +100M olan şarkılara alerjim var Gülben olsa dahi.![]()
Tabii ki zaten Teoman en son ek olarak “Kaaal” diyor orasını da recaba alacağım.Neyse puanım Teoman'ın hatırına olur. Bari recapı Teoman'ın çok olduğu kısımdan sec ve haftayı kurtar canım.![]()
Hep aynı yerden vuruyorsun, sıktı![]()
Bu da mı dönem yoksa sadece düet mi?
Ne alaka, en başta sen iyi yorum yaptın.Bence dikkatli konuş zaten kimse iyi yorum yapmadı şarkınaa![]()
Evladım başka düet bulamadın mıTabii ki zaten Teoman en son ek olarak “Kaaal” diyor orasını da recaba alacağım.
Klibe Teoman’ın ismini eklememişler bu nasıl bir emek yemektir.![]()
Bu da mı dönem yoksa sadece düet mi?
Yolluyorum 🤗🤗
Niye böyle tepkiler alıyorum gayet iyi şarkı değil mi.Evladım başka düet bulamadın mı![]()
Yaa gol değil de geçen ki şarkısı da hataydı bence@Forumdash 'danda gol geldi.bende yalandan olmuş dedim![]()
Yanyana düşünülmediği için zamanında iyi tepkiler aldı tabi ama şuan en son aklıma gelecek düetNiye böyle tepkiler alıyorum gayet iyi şarkı değil mi.@xBUGRAx sence?