- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Üçüncü sezona artık
Herkes niye seni benimsedi böyle. Oy verirsin dimi
Üçüncü sezona artık
Sen yarışmıyorsun sorun olmaz o konuda
Netd'de +100M olan şarkılara alerjim var Gülben olsa dahi.Aşkla Aynı Değil seçsen daha iyiydi bence.
Atiye & Teoman... Lütfen.
Abi gerçekten sevdiğim bir şarkıyla gelmeye dikkat ediyorum hep yoksa içime sinmiyor. Tabi ki kötü şarkı değil ama benlik de değil.Cem Karaca & Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım @dreamy Beklerdim senden.
Hep aynı yerden vuruyorsun, sıktı@dreamy 'nin yaşı tutmuyor o kadar eski şarkılara. @Forumdash dedesi yarışsaydı seçerdi
Değişik takıntıların varNetd'de +100M olan şarkılara alerjim var Gülben olsa dahi.
Tabii ki zaten Teoman en son ek olarak “Kaaal” diyor orasını da recaba alacağım.Neyse puanım Teoman'ın hatırına olur. Bari recapı Teoman'ın çok olduğu kısımdan sec ve haftayı kurtar canım.
Hep aynı yerden vuruyorsun, sıktı
Bu da mı dönem yoksa sadece düet mi?@dreamy 'nin yaşı tutmuyor o kadar eski şarkılara. @Forumdash dedesi yarışsaydı seçerdi
Ne alaka, en başta sen iyi yorum yaptın.Bence dikkatli konuş zaten kimse iyi yorum yapmadı şarkınaa
Evladım başka düet bulamadın mıTabii ki zaten Teoman en son ek olarak “Kaaal” diyor orasını da recaba alacağım.
Klibe Teoman’ın ismini eklememişler bu nasıl bir emek yemektir.
Bu da mı dönem yoksa sadece düet mi?
Yolluyorum 🤗🤗
Niye böyle tepkiler alıyorum gayet iyi şarkı değil mi. @xBUGRAx sence?Evladım başka düet bulamadın mı
Yaa gol değil de geçen ki şarkısı da hataydı bence Çok izlendi diye mi seçmiş napmiş @dreamy@Forumdash 'danda gol geldi.bende yalandan olmuş dedim
Yanyana düşünülmediği için zamanında iyi tepkiler aldı tabi ama şuan en son aklıma gelecek düetNiye böyle tepkiler alıyorum gayet iyi şarkı değil mi. @xBUGRAx sence?