sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısınO masalların başkahramanı sensin ben anlamam.![]()
sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısınO masalların başkahramanı sensin ben anlamam.![]()
Masallar uydurmacadır, senin hayatın da bundan ibaret haklısın.sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısın![]()
yooo bir sürü anlamı var artıkın misal kate ablamın hayatına da masal diyollaMasallar uydurmacadır, senin hayatın da bundan ibaret haklısın.![]()
Hiç de anlamı yok kendini kandırma artık yazıkssss.yooo bir sürü anlamı var artıkın misal kate ablamın hayatına da masal diyolla
kudurHiç de anlamı yok kendini kandırma artık yazıkssss.![]()
Yoo bu oğlanı da sesini de hiç beğenmiyorum.
ben de beğenmemiş dedim zatenYoo bu oğlanı da sesini de hiç beğenmiyorum.![]()
Aaa konu sen olunca artık okumuyorum çünkü dediklerinin %99.9’u yalan olduğu için.ben de beğenmemiş dedim zatenokusana düzgünce
![]()
bu huy da @Çiğdem ablandan miras kaldı sanırım o da sarışın yerli sevmezdiAaa konu sen olunca artık okumuyorum çünkü dediklerinin %99.9’u yalan olduğu için.![]()
Yoo Kıvanç da yerli ve sarı ama bayılıyorum yani nanik sana.bu huy da @Çiğdem ablandan miras kaldı sanırım o da sarışın yerli sevmezdi![]()
tek o mu var, senin ortalamana göre en az 300 tane olmalıYoo Kıvanç da yerli ve sarı ama bayılıyorum yani nanik sana.![]()
O ortalama senin hayal dünyana ait olduğu için geçerliliği yok.tek o mu var, senin ortalamana göre en az 300 tane olmalı![]()