sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısınO masalların başkahramanı sensin ben anlamam.
sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısınO masalların başkahramanı sensin ben anlamam.
Masallar uydurmacadır, senin hayatın da bundan ibaret haklısın.sağol datlum masallara yaraşır seviyede mükko bir hayatım var haklısın
yooo bir sürü anlamı var artıkın misal kate ablamın hayatına da masal diyollaMasallar uydurmacadır, senin hayatın da bundan ibaret haklısın.
Hiç de anlamı yok kendini kandırma artık yazıkssss.yooo bir sürü anlamı var artıkın misal kate ablamın hayatına da masal diyolla
kudurHiç de anlamı yok kendini kandırma artık yazıkssss.
Yoo bu oğlanı da sesini de hiç beğenmiyorum.
ben de beğenmemiş dedim zaten okusana düzgünceYoo bu oğlanı da sesini de hiç beğenmiyorum.
Aaa konu sen olunca artık okumuyorum çünkü dediklerinin %99.9’u yalan olduğu için.ben de beğenmemiş dedim zaten okusana düzgünce
bu huy da @Çiğdem ablandan miras kaldı sanırım o da sarışın yerli sevmezdiAaa konu sen olunca artık okumuyorum çünkü dediklerinin %99.9’u yalan olduğu için.
Yoo Kıvanç da yerli ve sarı ama bayılıyorum yani nanik sana.bu huy da @Çiğdem ablandan miras kaldı sanırım o da sarışın yerli sevmezdi
tek o mu var, senin ortalamana göre en az 300 tane olmalıYoo Kıvanç da yerli ve sarı ama bayılıyorum yani nanik sana.
O ortalama senin hayal dünyana ait olduğu için geçerliliği yok.tek o mu var, senin ortalamana göre en az 300 tane olmalı