- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Yuh.
Yarina birak.
Oylama süresini 2.5 gün yapacağım.
Yuh.
Yarina birak.
Bizde şarkının kalitesi esastır Geçen hafta Shakira'ya 4, Rihanna'ya 7 ve 9 puan vermişim mesela
Kolay gelsin. Herkese başarılar.Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.
Bu şarkı benim 5. Hafta
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Dosi @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon @KrAlemci
Üstüne adele otursunBizde şarkının kalitesi esastır Geçen hafta Shakira'ya 4, Rihanna'ya 7 ve 9 puan vermişim mesela
Biliyoruz zaten senden hızlısı mezarda @Harunnn60 gereksizi @Çiğdem i öldürdüğü içinBenden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.
Bu şarkı benim 5. Hafta
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Dosi @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon @KrAlemci
Ay keşke internetin çökseydi de veremeseydin.ssBizde şarkının kalitesi esastır Geçen hafta Shakira'ya 4, Rihanna'ya 7 ve 9 puan vermişim mesela
Adele zayıflamış sanırım. Şimdiki haliyle oturabilir sıkıntı yokÜstüne adele otursun
Oylayalım.Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.----Göksel & Manga - Dursun Zaman
--- Gülşen & Murat Boz - İltimas
---Oğuzhan Koç & Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu
---Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita
---Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz
---Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
---Rihanna & Shakira - Can't Remember to Forget You
---Atiye & Teoman - Kal
---Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
---Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
---Burcu Güneş & Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
---Kenan Doğulu & Sıla - Dan Sonra
---Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
Bu şarkı benim 5. Hafta
Biliyoruz zaten senden hızlısı mezarda @Harunnn60 gereksizi @Çiğdem i öldürdüğü için
Duygusal olan şarkıda bile recap kısmında gülen Gülben... @xBUGRAx
Sana şu ana kadar hep düşük puanlar verdim galiba. Bir doğru düzgün şarkı seçemedin sen de ne yapayımAy keşke internetin çökseydi de veremeseydin.ss
Keyifli oylama olmasını diliyorum başarılar 🤗Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.----Göksel & Manga - Dursun Zaman
--- Gülşen & Murat Boz - İltimas
---Oğuzhan Koç & Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu
---Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita
---Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz
---Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
---Rihanna & Shakira - Can't Remember to Forget You
---Atiye & Teoman - Kal
---Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
---Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
---Burcu Güneş & Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
---Kenan Doğulu & Sıla - Dan Sonra
---Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
Bu şarkı benim 5. Hafta
Bu kadın cenazede bile güler artık inanıyorum. @xBUGRAx
Umarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.Sana şu ana kadar hep düşük puanlar verdim galiba. Bir doğru düzgün şarkı seçemedin sen de ne yapayım
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.Çıkmaz Sokaklar şarkımıza desteklerinizi bekliyorum dostlar. Kaliteli dinleyicilerden yüksek puanlar bekliyorum.
Teşekkürler canım Bendeki yerin ayrı biliyorsunUmarım Dan Sonra'yı seviyorsundur yoksa o küfürlü kısım sana söylenebilir.
Yapılabilecek en iyi seçimlerden biri ve güzel puan verdiğimi düşünüyorum.
Korkutucu değil de yerli yersiz devamlı gülüyor o sinir bozucu. Biraz ciddi olması lazım.
Teşekkürler canım Bendeki yerin ayrı biliyorsun