Ayyy sonradan gördüm aşko.Bir sonra ki mesajda yazdım. Son 1 saatte 5 oy 11+ geldi sana. Fena kurtardı
Haftaya yallah diyenlere oynayalım.Haftayada bi şok yaşatalım. Bu sefer ben kriz çıkartayım diyorum
Ayyy sonradan gördüm aşko.
Yeni haftada daha zor be. Ne seçcezzzğğ
Onun bana verdiği puana bak bir de...
Böyle düşüneceğinizi biliyordum, bir şey demiyim yarın görürsünüz artık.Şebo mu yine.
Yerliden yanaydım ama yabancıda da iyi seçim yapıyor gibiyim kafam karıştı.Yerli düet hiç aklıma gelmiyor. Yabancılar daha efsane oluyor. Yerli seçersin ama sen
İyileştim ben senin gibi ebediyyen kalmadım
Yerliden yanaydım ama yabancıda da iyi seçim yapıyor gibiyim kafam karıştı.
Kutsi ve Petek'in bir düeti vardı.Zamanında Pazar Keyfi’nin içinde yayınlanan dizi vardı Kördüğüm hatırlıyorum bölme vardı o zaman izleniyordu baya.@mrt-06 Bunla katılmak isterdim.
Senle pişti olacağız hissediyorum.Böyle düşüneceğinizi biliyordum, bir şey demiyim yarın görürsünüz artık.
Aşkım ben @sokak sanati na da yazdım o şarkıya alarjim var artık dinleyemedim bile.Onun bana verdiği puana bak bir de...
İyi gözlem yapmışım cidden.İzlenme olarak o kadarda iyi olmayan bir şarkı ile iyi başarı sağladın. Türkiyede nelerin dinlediğini tesbit ederek. Bence en ciddi başarı senin.
Doğum Günü.Kutsi ve Petek'in bir düeti vardı.Nice mutlu yıllara falan diye onu çok seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?