Evet sizin mesele de şakaydı ciddiye almayın. @MayısKralıBiDe troll yaoarak karşılık veriyoruz. @MayısKralı
Evet sizin mesele de şakaydı ciddiye almayın. @MayısKralıBiDe troll yaoarak karşılık veriyoruz. @MayısKralı
eğer kötü bir süpriz çıkarsa hazırlığımı yaptım o sana o puanı vermek istemedim bana kötü süpriz olduEvet sizin mesele de şakaydı ciddiye almayın. @MayısKralı
Madem elendim, bari normalde olsa katılacağım şarkıyı da paylaşayım boşa gitmesin
video yolladım Arka sokakların 506.bölümüne bak kanal d den@mrt-06 'ya. Forumu bırakıyordu sinirden
Puan durumdan bir Şia zirveye oynuyor biri gruptan elenecek. Durumlar değişik
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- Rihanna - Buğra - 141
- JLO - aserat - 122
- Sia -Bazinga - 121
- Major Lazer - Yiğit - 113
- Shakira - Turkuaz - 110
- LP - Özgür - 106
- Rihanna - xemrexxx - 101
- Ed Sheeran - Dreamy - 100
- Adele - SGAT - 87
- Pharrel Williams - potterhead - 84
- İnna - mrt-06 - 74
- Adele - Deniz19 - 70
- Dua Lipa - Batuhankaralar 67
- Sia - Ahmed - 67
@mrt-06 yapmaz öyle şeyler
Hangisiydi onun şarkısıSen öyle san. Delirmiş gibiydi. Yallah yazıp 1 puan veriyordu herkes
Hangisiydi onun şarkısı
Güzel şarkı aslında 1 verenler ayıp etmişInna Yallah
Güzel şarkı aslında 1 verenler ayıp etmiş