Ne halin varsa gör trollHer yüksek puan verdiğimin başarılı olmasını istemek zorunda mıyım
Ne halin varsa gör trollHer yüksek puan verdiğimin başarılı olmasını istemek zorunda mıyım
Pompycim sorun değil.tehdit alıyorum @sokak sanati senin yarışmayı tutmaya çalışıyorum @mrt-06 geçen hafta iyi oy verdim o da senin yarışma için yayından kaldırmasın diye senin yarışmanı
@mrt-06 dizimi okumucam diyor @sokak sanati sanki biliyordum kimin kim olduğunu biliyormuydum @batuhankaralar da şaşırttı @mrt-06 nın zannediyordum
Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
- @sokak sanati :277
- @Aserat :120
- @Özgür :116
- @xemrexxx : 81 (Seni yarışmaya alanda kabahat)
- @mrt-06 : 79 (Adam sonuncu o moral bozukluğuna rağmen konuşmuş. )
- @xBUGRAx : 58 (Son 1.liğin olur inşallah.)
- @denizz19 : 56
- @kerem : 55
- @Bully : 53
- @pompy : 46
- @alperuz : 43
- @Yiğitt : 42
- @dreamy : 38
- @Maskeli Fedai : 37
- @vadikızı : 34
@bazinga @S.G.A.T. @Ahmed listede yoksunuz. Yarışmada sular sizin için kaynıyor olabilir..
Kendimi gündüz kuşağı programında gibi hissettim. O yüzden.Az yamışım ne mutlu bana ki böyle bir haftaya destek olmamışım. @mrt-06 seni kınıyorum prim kazandırmışsın bu kadar...
Pompycim sorun değil.
Yarışmaya bir şey yapmada ondan korktum @mrt-06Kendimi gündüz kuşağı programında gibi hissettim. O yüzden.
Kendimi gündüz kuşağı programında gibi hissettim. O yüzden.
Pompycim sorun değil.
Hazır hazırO kaliteye erişebildik mi yaa
Şarkın hazır mı son 25 dakika