Geçen hafta rutin sporuma denk gelmişti. İnşallah haftaya da denk gelmez.Teşekkürler. Canım geçen haftaya göre baya katkın olmuş. Daha da fazlasını haftaya yapıp 80+ yapalım.
Geçen hafta rutin sporuma denk gelmişti. İnşallah haftaya da denk gelmez.Teşekkürler. Canım geçen haftaya göre baya katkın olmuş. Daha da fazlasını haftaya yapıp 80+ yapalım.
ben bu yarışmadaki gizemlikten dizimde ölmezsin umarım ne yapacağım belirsiz @keremGeçen hafta rutin sporuma denk gelmişti. İnşallah haftaya da denk gelmez.
Ben başrol olmalıyım Ali Ozan.ben bu yarışmadaki gizemlikten dizimde ölmezsin umarım ne yapacağım belirsiz @kerem
Geçen hafta rutin sporuma denk gelmişti. İnşallah haftaya da denk gelmez.
cuma yapma arka sokaklar varCuma akşamı spora gitme o zaman Şimdiden ayarla kendini
cuma yapma arka sokaklar var
Beni MS’den men etme kararı yüzünden bir dahaki hafta bu kadar mesaj bile yazacağımı sanmıyorum.Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
- @sokak sanati :277
- @Aserat :120
- @Özgür :116
- @xemrexxx : 81 (Seni yarışmaya alanda kabahat)
- @mrt-06 : 79 (Adam sonuncu o moral bozukluğuna rağmen konuşmuş. )
- @xBUGRAx : 58 (Son 1.liğin olur inşallah.)
- @denizz19 : 56
- @kerem : 55
- @Bully : 53
- @pompy : 46
- @alperuz : 43
- @Yiğitt : 42
- @dreamy : 38
- @Maskeli Fedai : 37
- @vadikızı : 34
@bazinga @S.G.A.T. @Ahmed listede yoksunuz. Yarışmada sular sizin için kaynıyor olabilir..
Beni MS’den men etme kararı yüzünden bir dahaki hafta bu kadar mesaj bile yazacağımı sanmıyorum.
İyi dedin.7. Haftadan itibaren hiç konuya uğramayabilirsin bile Bu haftada destek Verde düşman catlatalim.
Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
- @sokak sanati :277
- @Aserat :120
- @Özgür :116
- @xemrexxx : 81 (Seni yarışmaya alanda kabahat)
- @mrt-06 : 79 (Adam sonuncu o moral bozukluğuna rağmen konuşmuş. )
- @xBUGRAx : 58 (Son 1.liğin olur inşallah.)
- @denizz19 : 56
- @kerem : 55
- @Bully : 53
- @pompy : 46
- @alperuz : 43
- @Yiğitt : 42
- @dreamy : 38
- @Maskeli Fedai : 37
- @vadikızı : 34
@bazinga @S.G.A.T. @Ahmed listede yoksunuz. Yarışmada sular sizin için kaynıyor olabilir..
Sana bırakıyorum unutma bu kıyağımı.
Çemkirecek kişi bulamadım napıyım tam puanlara teşekkür anca.
kimin kim olduğunu söyleİnşallah bu hafta ki tercihin seni sonuçlarda sinir krizine sokar
kimin kim olduğunu söyle
tehdit alıyorum @sokak sanati senin yarışmayı tutmaya çalışıyorum @mrt-06 geçen hafta iyi oy verdim o da senin yarışma için yayından kaldırmasın diye senin yarışmanıKişiye göre mi oy vereceksin. Seni jurilikten atarım
Sadece 70 sayfa olabilmek için hamleler yapıyorum.
İkisine de yüksek puan vermiş olman Bu da tam Maskelilik hareket
Yok sen daha iyi temsil edersin olmaz.Sana bırakıyorum unutma bu kıyağımı.
Her yüksek puan verdiğimin başarılı olmasını istemek zorunda mıyımİkisine de yüksek puan vermiş olman Bu da tam Maskelilik hareket