Sinir krizlerim sayesinde reyting rekoru kırdın.@mrt-06 güzel dileklerini hep hissetti zaten Duetler konusu var. Arkadaşlara görmek istediğin Duetleri söyleyebilirsin
Sinir krizlerim sayesinde reyting rekoru kırdın.@mrt-06 güzel dileklerini hep hissetti zaten Duetler konusu var. Arkadaşlara görmek istediğin Duetleri söyleyebilirsin
Senaryoydu kardeşim.@mrt-06 yapmaz öyle şeyler
Sürprizleri severim.eğer kötü bir süpriz çıkarsa hazırlığımı yaptım o sana o puanı vermek istemedim bana kötü süpriz oldu
@serhatt arka sokakların 506.Bölümü seni bekler
Gülşen’in içinde bulunduğu düetler yüksek puanımı alır fazla detay vermeyeyim@mrt-06 güzel dileklerini hep hissetti zaten Duetler konusu var. Arkadaşlara görmek istediğin Duetleri söyleyebilirsin
O mübarek son 3 oyu gönderen mübarek ellere sahip canım arkadaşlarımı Princess ilan ediyorum. (kimlerdi acep övdüm ama hadi hayırlısı )
Düette ilk 3'ü zorlayacam bu sefer.
Maksat konu canlansınSenaryoydu kardeşim.
O mübarek son 3 oyu gönderen mübarek ellere sahip canım arkadaşlarımı Princess ilan ediyorum. (kimlerdi acep övdüm ama hadi hayırlısı )
Sinir krizlerim sayesinde reyting rekoru kırdın.
Felç inen mi
İyileştim ben senin gibi ebediyyen kalmadımErder'ede felç indi. Hepimizin sonu aynı dere