- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Aşkım ben @sokak sanati na da yazdım o şarkıya alarjim var artık dinleyemedim bile.![]()
Bende paylaştım zaten o yazdığını
Aşkım ben @sokak sanati na da yazdım o şarkıya alarjim var artık dinleyemedim bile.![]()
Doldurma beni.Başarılı adminliğini karalamaya çalışıyor. Aslında oradaki gizli mesaj bak nasıl yallahladık dedi adminlikten. İnceyi kavra
Emre hep ikili zatn. Tarafı yok. Her şey için öyle. Sey icin de öyle![]()
Peki bunu benim hatırlamamam.Zamanında Pazar Keyfi’nin içinde yayınlanan dizi vardı Kördüğüm hatırlıyorum bölme vardı o zaman izleniyordu baya.@mrt-06 Bunla katılmak isterdim.
Bence ölmüşsündürBende kesin iyileşmişimdir![]()
Açtım dinliyorum şimdi.Doğum Günü.Petek’in zirve zamanları...
Hatta dizi yine birine göndermeydi klasik Uçankuş.Peki bunu benim hatırlamamam.![]()
Üzgünüm cennette yerim hazırCehennemde seni bekliyorum o zaman![]()
Üzgünüm cennette yerim hazır![]()
Atan oldu mu.Ne duetler varmış Bee. Bu hafta yıkılıyor![]()
İyisin iyi.Açtım dinliyorum şimdi.12 yıl öncenin şarkısıymış, yaşlandığımı hissettim bir an.
![]()
Ayak kaydırmaları başkasına yaptırdığım için onları sayma ben yapıyor sayılmamYavaş. O kadar gıybet dedikodu ve ayak kaydırma ile cennete yavaş gir sen![]()
Sen şimdi hemen kaparsın ve ben ortada kalırım.Senle pişti olacağız hissediyorum.![]()
Teşekkür ederim canım.İyisin iyi.![]()
Atan oldu mu.![]()
Ayak kaydırmaları başkasına yaptırdığım için onları sayma ben yapıyor sayılmam![]()
Zina günah değilHalit Yıldızla evliyken Halitle yattın. Zina direk cehennem@alperuz