Ayyy sonradan gördüm aşko.Bir sonra ki mesajda yazdım. Son 1 saatte 5 oy 11+ geldi sana. Fena kurtardı![]()
Haftaya yallah diyenlere oynayalım.Haftayada bi şok yaşatalım. Bu sefer ben kriz çıkartayım diyorum![]()
Ayyy sonradan gördüm aşko.
Yeni haftada daha zor be. Ne seçcezzzğğ![]()
Onun bana verdiği puana bak bir de...
Böyle düşüneceğinizi biliyordum, bir şey demiyim yarın görürsünüz artık.Şebo mu yine.![]()
Yerliden yanaydım ama yabancıda da iyi seçim yapıyor gibiyim kafam karıştı.Yerli düet hiç aklıma gelmiyor. Yabancılar daha efsane oluyor. Yerli seçersin ama sen![]()
İyileştim ben senin gibi ebediyyen kalmadım![]()
Yerliden yanaydım ama yabancıda da iyi seçim yapıyor gibiyim kafam karıştı.![]()
Kutsi ve Petek'in bir düeti vardı.Zamanında Pazar Keyfi’nin içinde yayınlanan dizi vardı Kördüğüm hatırlıyorum bölme vardı o zaman izleniyordu baya.@mrt-06 Bunla katılmak isterdim.
Senle pişti olacağız hissediyorum.Böyle düşüneceğinizi biliyordum, bir şey demiyim yarın görürsünüz artık.![]()
Aşkım ben @sokak sanati na da yazdım o şarkıya alarjim var artık dinleyemedim bile.Onun bana verdiği puana bak bir de...
İyi gözlem yapmışım cidden.İzlenme olarak o kadarda iyi olmayan bir şarkı ile iyi başarı sağladın. Türkiyede nelerin dinlediğini tesbit ederek. Bence en ciddi başarı senin.![]()
Doğum Günü.Kutsi ve Petek'in bir düeti vardı.Nice mutlu yıllara falan diye onu çok seviyordum
![]()