Hemen gurbetçi bakıyorumSarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil.Ama bunun sayisi cok az zaten ki kimse secmez bence.
![]()
Hemen gurbetçi bakıyorumSarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil.Ama bunun sayisi cok az zaten ki kimse secmez bence.
![]()
İngilizce dısı dedim @sokak sanati @kerem@Bully Gerçekten bizi beklemiş kullanmamıs bizde karar veremeyince uyumuştur yarın görür artık
![]()
![]()
@Aserat Film seçtiricek illa git film yarışması yap![]()
![]()
![]()
Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa
Aaa hala bekliyormuşBuralardayım şimdilik.Siz ne karar verirseniz uyarım.
![]()
Ben de onu dedimAaa hala bekliyormuş![]()
![]()
@Forumdash @kerem
İngilizce dısı dedim tamam onu seçelim şimdi bizi yine elemesinler![]()
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @Ahmed
Elenirsin zaten gurbetcilerle.
Ben elenirim başkası elenmezElenirsin zaten gurbetcilerle.![]()
@Ahmed e birlikte bir güzellik yapacaz puanda senle unutma abicimHep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa@Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar
Dombrayla geliyorum bekleyin
![]()
Mutfak
Kullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun.Aaa hala bekliyormuş![]()
![]()
@Forumdash @kerem
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @Ahmed
Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa@Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar
Dombrayla geliyorum bekleyin
![]()
Aaa hala bekliyormuş![]()
![]()
@Forumdash @kerem
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @Ahmed
Bir işe yaradınKullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun.@Forumdash
Yarismacilarimiz kabul ederse tabii.Bence 2 hafta sürsün. Sıkıldım ingilizce ve türkçeden![]()
Mutfak![]()
@Ahmed e birlikte bir güzellik yapacaz puanda senle unutma abicim![]()
![]()
@sokak sanati @kerem @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 82478
Bu hafta farkli bir konsepte daha doyacagiz, hayirli olsun.Kullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun.@Forumdash
Biraz diğer ülkeleri araştırın ne var ne yokSıkılmıştım hep anı şarkılardan. Bi farklılık olur. Hintçe seçene açık ara tam puan
Birde Yabancı şarkılarda @The_Erinch 'in dediği gibi Rihanna Shakira olmadan ne yapacaklar merak ediyorum![]()
Arşiv beklıyoruz buralar dolsunBiraz diğer ülkeleri araştırın ne var ne yok
Farklı bir hafta olacak anlaşılan.
Tısss.O kücük yılana inanma@alperuz