kerem eski yarışmacılarımızdan ve sıfırlanan diss sonrası yenilenen forum ve yeni bölümde yoktu. Bu saatten sonrada onu almayız çünkü güzellik yarışmalarında nasıl ki evlenenler katılamıyor bizde de sunucular katılamaz@MasacRE
Normalde de diss yiyen biriyim aslinda, en caliskan yarismacisini kayetti gecmis olsun.Verdiği örneğe bak.![]()
Haksız rekabet olur ama sende biliyorsunNormalde de diss yiyen biriyim aslinda, en caliskan yarismacisini kayetti gecmis olsun.![]()
O zaman tadi cikmiyor kalsin, like atip gecerim.Haksız rekabet olur ama sende biliyorsunçalışkan seyirci olup disslerimizi analiz edebilirsin yeni bölüm yayınlandığında
@alperuz
Eskilerden kim kaldı şurada 👨🦳👴
Seni konuk yarışmacı yaparım tamam😏O zaman tadi cikmiyor kalsin, like atip gecerim.![]()
Boynunuz devrile .ss @serhatt
Kovdum bir ara geri alir tekrar kovarim diyorsun yani. Hmm.Seni konuk yarışmacı yaparım tamam😏
Bitiririz işleriniBoynunuz devrile .ss @serhatt
Kovmadım, sen yoktun yarışmacılığın düştü artı sunucu olarak kural çiğnenince devre dışı kaldınKovdum bir ara geri alir tekrar kovarim diyorsun yani. Hmm.![]()
Bu sezon devamlı sana çalıştım galibaSüpersin @MasacRE yine senden beklediğim puan.![]()
ANNE SEVGİSİNDEN YÜRÜDÜM SANA TUTTU.@MasacRE
Gevurların şarkıları Kibariye'nın Annem Annem diye bağırması gibi etkili olmuyor
tmm tmmBu sezon devamlı sana çalıştım galiba
Gevurların şarkıları Kibariye'nın Annem Annem diye bağırması gibi etkili olmuyor![]()
Düşmanımın düşmanı dostumdurBen senin yerine seçerim.@Çiğdem @Forumdash ittifakına karşı biz. Gerçek biz fake biz değil.
@mrt-06
Düşmanımın düşmanı dostumdur![]()
ElendimBu kadar diss atacağına bir dahakine daha iyi arabesk şarkı seç