kerem eski yarışmacılarımızdan ve sıfırlanan diss sonrası yenilenen forum ve yeni bölümde yoktu. Bu saatten sonrada onu almayız çünkü güzellik yarışmalarında nasıl ki evlenenler katılamıyor bizde de sunucular katılamaz @MasacRE
Normalde de diss yiyen biriyim aslinda, en caliskan yarismacisini kayetti gecmis olsun.Verdiği örneğe bak.
Haksız rekabet olur ama sende biliyorsun çalışkan seyirci olup disslerimizi analiz edebilirsin yeni bölüm yayınlandığında @alperuzNormalde de diss yiyen biriyim aslinda, en caliskan yarismacisini kayetti gecmis olsun.
O zaman tadi cikmiyor kalsin, like atip gecerim.Haksız rekabet olur ama sende biliyorsun çalışkan seyirci olup disslerimizi analiz edebilirsin yeni bölüm yayınlandığında @alperuz
Eskilerden kim kaldı şurada 👨🦳👴Eskilerden destekçimiz @The_Erinch da unutmayalım @Forumdash
Seni konuk yarışmacı yaparım tamam😏O zaman tadi cikmiyor kalsin, like atip gecerim.
Boynunuz devrile .ss @serhatt
Kovdum bir ara geri alir tekrar kovarim diyorsun yani. Hmm.Seni konuk yarışmacı yaparım tamam😏
Bitiririz işleriniBoynunuz devrile .ss @serhatt
Kovmadım, sen yoktun yarışmacılığın düştü artı sunucu olarak kural çiğnenince devre dışı kaldınKovdum bir ara geri alir tekrar kovarim diyorsun yani. Hmm.
Bu sezon devamlı sana çalıştım galibaSüpersin @MasacRE yine senden beklediğim puan.
ANNE SEVGİSİNDEN YÜRÜDÜM SANA TUTTU. @MasacRE
Gevurların şarkıları Kibariye'nın Annem Annem diye bağırması gibi etkili olmuyor
tmm tmmBu sezon devamlı sana çalıştım galiba
Gevurların şarkıları Kibariye'nın Annem Annem diye bağırması gibi etkili olmuyor
Düşmanımın düşmanı dostumdurBen senin yerine seçerim. @Çiğdem @Forumdash ittifakına karşı biz. Gerçek biz fake biz değil. @mrt-06
Düşmanımın düşmanı dostumdur
ElendimBu kadar diss atacağına bir dahakine daha iyi arabesk şarkı seç