Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın amaIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela. @Forumdash
Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın amaIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela. @Forumdash
fragmanı yazdım çatışmada korona belirtisi olacak @keremYine mi vurulacagim.
Nasil yani?Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın ama
Muro murdo filancaNasil yani?
@kerem e öfken dinmedimi hala @Forumdash @xemrexxx @serhattKereme polisiyedede süprizim var @Çiğdem
bu arabeskten sonra gel bir fragmana bak @Çiğdem
bacım @pompy hep düşük veriyor Ayrıl onu dizilerinden
Niye ki? Rapciler secilmez zaten.Muro murdo filanca
Bende oraya yakınım @Forumdash bence diğer seçenekler kısıtlı en bolu ingilizce dısı @sokak sanati önerdiğiIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela. @Forumdash
Bana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim @kerem @sokak sanatibacım @pompy hep düşük veriyor Ayrıl onu dizilerinden
Hayır olurda başka tür söyleyen olur İlla rapçi değil.Niye ki? Rapciler secilmez zaten.
İyi o zamanBende oraya yakınım @Forumdash bence diğer seçenekler kısıtlı en bolu ingilizce dısı @sokak sanati önerdiği
Diner mi ayol .ss
O kücük yılana inanma @alperuzBana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim @kerem @sokak sanati
@alperuz dan da bir iyileştirme bekliyorum
Sarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil. Ama bunun sayisi cok az zaten ki kimse secmez bence.Hayır olurda başka tür söyleyen olur İlla rapçi değil.
İyi o zaman
Gebertir inşallah reyiz
dordürüst şarkı seçsin irlandalı kızın sevdiği şarkıyı seçmesin üzüyor 3 veresim geliyorBana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim @kerem @sokak sanati
@alperuz dan da bir iyileştirme bekliyorum
Buralardayım şimdilik. Siz ne karar verirseniz uyarım.@Forumdash la bir türlü ankete karar veremedik @Bully çoktan uyumaya gitmiştir
@kerem de akıl versin sonucta seçeceğimiz şarkıda onu yoruyoruz yarışmaya kaıtldımızdan beridir şöyle güzel bir şarkı seçelim ve ikimizin şarkısıyla puanı koparalım
İngilizce dısı dedim @sokak sanati @kerem @Bully Gerçekten bizi beklemiş kullanmamıs bizde karar veremeyince uyumuştur yarın görür artıkHayır olurda başka tür söyleyen olur İlla rapçi değil.
İyi o zaman