TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 14. Hafta Sonuçları

15. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
İngilizce dısı dedim @sokak sanati @kerem :A @Bully Gerçekten bizi beklemiş kullanmamıs bizde karar veremeyince uyumuştur yarın görür artık :A :A :A

@Aserat Film seçtiricek illa git film yarışması yap :A :A :A
Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa:F @Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar:A Dombrayla geliyorum bekleyin:A:A

Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa:F @Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar:A Dombrayla geliyorum bekleyin:A:A
@Ahmed e birlikte bir güzellik yapacaz puanda senle unutma abicim :A :A :A @sokak sanati @kerem @Bully
forumdash.png

Aaa hala bekliyormuş :F :F :F @Forumdash @kerem

İngilizce dısı dedim tamam onu seçelim şimdi bizi yine elemesinler :A :A :A @xemrexxx @mrt-06 @Ahmed

Sıkılmıştım hep anı şarkılardan. Bi farklılık olur. Hintçe seçene açık ara tam puan:Z

Birde Yabancı şarkılarda @The_Erinch 'in dediği gibi Rihanna Shakira olmadan ne yapacaklar merak ediyorum:A

Sıkılmıştım hep anı şarkılardan. Bi farklılık olur. Hintçe seçene açık ara tam puan:Z

Birde Yabancı şarkılarda @The_Erinch 'in dediği gibi Rihanna Shakira olmadan ne yapacaklar merak ediyorum:A
Biraz diğer ülkeleri araştırın ne var ne yok :)

Farklı bir hafta olacak anlaşılan.