Hemen gurbetçi bakıyorum Dedim alamanca şarkılar olmasın diye @ÇiğdemSarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil. Ama bunun sayisi cok az zaten ki kimse secmez bence.
Hemen gurbetçi bakıyorum Dedim alamanca şarkılar olmasın diye @ÇiğdemSarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil. Ama bunun sayisi cok az zaten ki kimse secmez bence.
İngilizce dısı dedim @sokak sanati @kerem @Bully Gerçekten bizi beklemiş kullanmamıs bizde karar veremeyince uyumuştur yarın görür artık
@Aserat Film seçtiricek illa git film yarışması yap
Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa @Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar Dombrayla geliyorum bekleyin
Aaa hala bekliyormuş @Forumdash @keremBuralardayım şimdilik. Siz ne karar verirseniz uyarım.
Ben de onu dedim şarkım hazır zatiAaa hala bekliyormuş @Forumdash @kerem
İngilizce dısı dedim tamam onu seçelim şimdi bizi yine elemesinler @xemrexxx @mrt-06 @Ahmed
Elenirsin zaten gurbetcilerle.Hemen gurbetçi bakıyorum Dedim alamanca şarkılar olmasın diye @Çiğdem
Ben elenirim başkası elenmezElenirsin zaten gurbetcilerle.
@Ahmed e birlikte bir güzellik yapacaz puanda senle unutma abicim @sokak sanati @kerem @BullyHep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa @Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar Dombrayla geliyorum bekleyin
Mutfak
Kullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun. @ForumdashAaa hala bekliyormuş @Forumdash @kerem
İngilizce dısı dedim tamam onu seçelim şimdi bizi yine elemesinler @xemrexxx @mrt-06 @Ahmed
Hep seferoğullarinin dediğini yapıyoruz nasıl oluyorsa @Ahmed şimdi azerice şarkı bulup patlatrlar Dombrayla geliyorum bekleyin
Aaa hala bekliyormuş @Forumdash @kerem
Bir işe yaradınKullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun. @Forumdash
Yarismacilarimiz kabul ederse tabii.Bence 2 hafta sürsün. Sıkıldım ingilizce ve türkçeden
Mutfak
@Ahmed e birlikte bir güzellik yapacaz puanda senle unutma abicim @sokak sanati @kerem @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 82478
Bu hafta farkli bir konsepte daha doyacagiz, hayirli olsun.Kullandım İngilizce Dışında Yabancı Şarkılar'a, hayırlı uğurlu olsun. @Forumdash
Biraz diğer ülkeleri araştırın ne var ne yokSıkılmıştım hep anı şarkılardan. Bi farklılık olur. Hintçe seçene açık ara tam puan
Birde Yabancı şarkılarda @The_Erinch 'in dediği gibi Rihanna Shakira olmadan ne yapacaklar merak ediyorum
Arşiv beklıyoruz buralar dolsunBiraz diğer ülkeleri araştırın ne var ne yok
Farklı bir hafta olacak anlaşılan.
Tısss.O kücük yılana inanma @alperuz