Duyun yarışmacılar duyun@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.
Duyun yarışmacılar duyun@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.
Senle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu.@sokak sanati
@Bully Uğraşmaz ben zaten yabancı dedimSenle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu.@sokak sanati
Bunun coverla ne alakası var
Yabancı seçiyorduk
Süpersin ablaBeraberliği getiren benim
Aman Umut bey, ağzımızın tadı bozulmasın.Hayriye Annem seni bi ufalasında gör
Benim oyumla yabancı öne geçti.Durum berabereYabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
Şu sıralar böyle şeyler çok oluyor. Herkes kendi keyfine göre takılıyor. Şaşırmadım
3 secenek de cok iyi bence (ben koydugum icinBunun coverla ne alakası var
Yabancı seçiyordukBöyle yarı yabancı sayılıyor mu
Bu en büyük coverBunun coverla ne alakası var
Umarım elenirsin. ssBenim oyumla yabancı öne geçti.
Sanırım en faydalı hareketin son dönemde @Forumdash torununa şeker verBenim oyumla yabancı öne geçti.
Hep yerli yerli olmasın, biraz yabancı dinleyelim
Ben son hesaplari yapip geliyorum. Birazdan görüsürüz.@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @alperuz
Normal coverler seçilse tamamda forumu biliyoruz şarkıları batıranları seçecekler @Bully de yabancı olmasın diye seçiyor işte hem yarışmıyorda nasılsaHep yerli yerli olmasın, biraz yabancı dinleyelim
Bilmiyordum 😱Bu en büyük coverSibel Alaşın albümünün şarkısı Musti şarkımı çaldı iznim yok diye büyük kavgalık olmuşlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?