Lütfen dige üyeleri etkilemeyelim. @Maskeli Fedai kendi hür iradesiyle Yabnci Sarkilar diyecektir.
Durum berabere Yabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğizCover Şarkılar dedim bile..
Her hafta ankete sunacagiz dedik zaten, siz bilirsiniz. @sokak sanatiDurum berabere Yabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
Her hafta ankete sunacagiz dedik zaten, siz bilirsiniz. @sokak sanati
Daha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamam Cover şarkılar da klipsiz şarkılar da güzelO yabancı seçilecek @Bully
Tamam şimdi oyladım @kerem@Forumdash Abicimde seçsin
@kerem Diğer seçenekleri öyle bir ayarlamışki yabancı demek dışında bize söz düşmemiş
Ben bilmiyorum konu açana sormadan şey etmem zatenOy degistirme secenegini kim acti? Ben özellikle kapattim, lütfen kimse izin almadan ankete dokunmasin. @Çiğdem
Aaa bu sefer yabancı seçilsin @Maskeli FedaiDaha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamam Cover şarkılar da klipsiz şarkılar da güzel
İlk haftalardaki gibi kötü seçenekler olursa o zaman düşünebilirim yabancıyı
Hesap ver. @BullyBen bilmiyorum konu açana sormadan şey etmem zaten
Daha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamam Cover şarkılar da klipsiz şarkılar da güzel
İlk haftalardaki gibi kötü seçenekler olursa o zaman düşünebilirim yabancıyı
Yada
Durum berabere Yabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
Eee bizde böyle.Sen foruma baya alıştın anlaşıldı.
Senle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu. @sokak sanatiBen yapmadım
Umarım seçilmez Cover da gayet iyiAaa bu sefer yabancı seçilsin @Maskeli Fedai
Klipsizlerde @Tolstoyevski sevdi türden tuhaf tuhaf şarkılar çıkar Coverlerde ise efsane şarkıları batıran zibidi ecünnüler
İlerki haftalar gruplar olursa iyi olur