Lütfen dige üyeleri etkilemeyelim. @Maskeli Fedai kendi hür iradesiyle Yabnci Sarkilar diyecektir.![]()
Durum berabereCover Şarkılar dedim bile..![]()
Her hafta ankete sunacagiz dedik zaten, siz bilirsiniz.Durum berabereYabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
![]()
Her hafta ankete sunacagiz dedik zaten, siz bilirsiniz.@sokak sanati
Daha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamamO yabancı seçilecek@Bully
Tamam şimdi oyladım@Forumdash Abicimde seçsin
@kerem Diğer seçenekleri öyle bir ayarlamışki yabancı demek dışında bize söz düşmemiş![]()
![]()
![]()
Ben bilmiyorum konu açana sormadan şey etmem zatenOy degistirme secenegini kim acti? Ben özellikle kapattim, lütfen kimse izin almadan ankete dokunmasin. @Çiğdem
Aaa bu sefer yabancı seçilsin @Maskeli FedaiDaha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamamCover şarkılar da klipsiz şarkılar da güzel
İlk haftalardaki gibi kötü seçenekler olursa o zaman düşünebilirim yabancıyı![]()
Daha iyi alternatifler olduğu sürece yabancıyı oylamamCover şarkılar da klipsiz şarkılar da güzel
İlk haftalardaki gibi kötü seçenekler olursa o zaman düşünebilirim yabancıyı![]()
Yada
Durum berabereYabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
![]()
Eee bizde böyle.Sen foruma baya alıştın anlaşıldı.![]()
Senle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu.Ben yapmadım![]()
Umarım seçilmezAaa bu sefer yabancı seçilsin @Maskeli Fedai
Klipsizlerde @Tolstoyevski sevdi türden tuhaf tuhaf şarkılar çıkarCoverlerde ise efsane şarkıları batıran zibidi ecünnüler
![]()
![]()
İlerki haftalar gruplar olursa iyi olur![]()