Kendi oylarina laf atani da ilk kez görüyorum.![]()
Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor
Kendi oylarina laf atani da ilk kez görüyorum.![]()
Seni kıracağıma @xemrexxx nin kafasını kırarım. Tamam oylayayımKimsenin etkilenmemesi icin. Yabanci Sarkilari sec bence, aradan cikarayim yoksa her hafta ankete sunacagim.![]()
@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor![]()
Tesekkürler.Seni kıracağıma @xemrexxx nin kafasını kırarım. Tamam oylayayım![]()
Berbat sana benzer oşt. Şakasına dedik herhalde.Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor![]()
@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.![]()
Berbat sana benzer oşt. Şakasına dedik herhalde.Hepsi Benim'i unutma, hala oy vermedim.
![]()
![]()
@Forumdash Abicimde seçsinŞu 2000'ler yabancı şarkıyı seçelimde çıksın artık![]()
Ondan hayır gelmez
@Forumdash Abicimde seçsin
@kerem Diğer seçenekleri öyle bir ayarlamışki yabancı demek dışında bize söz düşmemiş![]()
![]()
![]()
Sorun degil, hep erken gönderiyordun zaten unutmus olabilirsin.@kerem Kusura bakma son dakka oldu; diğer yarışma ile karıştırdım![]()