Kendi oylarina laf atani da ilk kez görüyorum.
Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor
Kendi oylarina laf atani da ilk kez görüyorum.
Seni kıracağıma @xemrexxx nin kafasını kırarım. Tamam oylayayımKimsenin etkilenmemesi icin. Yabanci Sarkilari sec bence, aradan cikarayim yoksa her hafta ankete sunacagim.
@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor
Tesekkürler. Farkli konseptlerim var aslinda ama bunun aradan cikmasi lazim digerlerine sira gelmesi icin yoksa tekrara düsmüs gibi oluyoruz birbirine benzer konseptler oldugu icin.Seni kıracağıma @xemrexxx nin kafasını kırarım. Tamam oylayayım
Berbat sana benzer oşt. Şakasına dedik herhalde. Hepsi Benim'i unutma, hala oy vermedim.Kimse oylarını beğenmiyor garibimin. Alıştı hep hafta ne kadar berbatım deyip duruyor
@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.
Berbat sana benzer oşt. Şakasına dedik herhalde. Hepsi Benim'i unutma, hala oy vermedim.
@Forumdash Abicimde seçsinŞu 2000'ler yabancı şarkıyı seçelimde çıksın artık
@serhatt İyi şanslar öpücüğü versin sanaHerkese başarılar dilerim
Ondan hayır gelmez@serhatt İyi şanslar öpücüğü versin sana
@Forumdash Abicimde seçsin
@kerem Diğer seçenekleri öyle bir ayarlamışki yabancı demek dışında bize söz düşmemiş
Sorun degil, hep erken gönderiyordun zaten unutmus olabilirsin.@kerem Kusura bakma son dakka oldu; diğer yarışma ile karıştırdım