Ne güzel nabza göre serbet verip tuzak kuruyorsun.
Ne güzel nabza göre serbet verip tuzak kuruyorsun.
Sen de beni doğru seçimlerle şaşırtıyorsunSon 3 haftamı oldu iyi veriyorsun puan 😱😱😱
Ama son iki ne öyle @mrt-06 @Forumdash 😱😱😱
Her bakımdan şaşırtıyorsun işte
Önemli değil sadece ,görevimi yaptımTeşekkürler @12.Adam
Sarki 2009 yilina ait, klip 2010'da cikmis sadece cahil seni.
Şans mı? Bahnelere sığınmaSen de beni doğru seçimlerle şaşırtıyorsun
Son sırayı hiç düşünmeden belirledim de Yıldızların Altında'ya 2 vermek istemezdim aslında ama sıralama yapınca orada kaldı yine @Forumdash ın şansına
Ne bahanesi, şarkıyı sevmiyor olsam söylerdim zaten direktŞans mı? Bahnelere sığınma
Sevyorsun ve 2 mi verdinNe bahanesi, şarkıyı sevmiyor olsam söylerdim zaten direkt
Diğerlerini daha çok seviyormuşum demek kiSevyorsun ve 2 mi verdin
Neyse rock sevmediğim için senin de sevgini sorgulamıcam. Ama bu haftaDiğerlerini daha çok seviyormuşum demek ki
Ben de pop sevmiyorum Mesela bu hafta da sevmediğim bir şarkıyla üst sıralarda olabilirsin, oluyor böyle şeylerNeyse rock sevmediğim için senin de sevgini sorgulamıcam. Ama bu hafta
Tik tok mu? Coktan söyledim.Kesha'yı nasıl unuttuk biz yaa. Bomba bi Kesha şarkısı buldum @Forumdash @kerem
Tik tok mu? Coktan söyledim.
Söyledim aslinda @Forumdash düsünüyordu.Niye kimse seçmiyor.
Telefonumda ne varmış diye bakarken buldum.
Söyledim aslinda @Forumdash düsünüyordu.
Jai Ho ve Hush Hush da var.Ben çiğdeme söyledim. Görüşmek göre go'yine beğendi aslında o. İçimw sindi dedi @xemrexxx alır en kötü
Dediğimi yapmaaa sakınKesha'yı nasıl unuttuk biz yaa. Bomba bi Kesha şarkısı buldum @Forumdash @kerem