Duyun yarışmacılar duyun@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.![]()
Duyun yarışmacılar duyun@alperuz sunucu olarak arkandayim, söyle kim begenmiyorsa haftaya -10'la baslatayim oylarini.![]()
Senle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu.@sokak sanati
@Bully Uğraşmaz ben zaten yabancı dedimSenle @Çiğdem degilseniz aramizda favori üye adi altinda yöneticiler var demek. Hemen arastirilmali bu.@sokak sanati
Bunun coverla ne alakası var
Yabancı seçiyorduk
Süpersin ablaBeraberliği getiren benim![]()
![]()
Aman Umut bey, ağzımızın tadı bozulmasın.Hayriye Annem seni bi ufalasında gör![]()
Benim oyumla yabancı öne geçti.Durum berabereYabancıyı kolay kolay seçtirmeyeceğiz
![]()
Şu sıralar böyle şeyler çok oluyor. Herkes kendi keyfine göre takılıyor. Şaşırmadım![]()
3 secenek de cok iyi bence (ben koydugum icinBunun coverla ne alakası var![]()
Yabancı seçiyordukBöyle yarı yabancı sayılıyor mu
![]()
Bu en büyük coverBunun coverla ne alakası var![]()
Umarım elenirsin. ssBenim oyumla yabancı öne geçti.![]()
![]()
Sanırım en faydalı hareketin son dönemde @Forumdash torununa şeker verBenim oyumla yabancı öne geçti.![]()
![]()
Hep yerli yerli olmasın, biraz yabancı dinleyelim
Ben son hesaplari yapip geliyorum. Birazdan görüsürüz.@Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @alperuz
Normal coverler seçilse tamamda forumu biliyoruz şarkıları batıranları seçecekler @Bully de yabancı olmasın diye seçiyor işte hem yarışmıyorda nasılsaHep yerli yerli olmasın, biraz yabancı dinleyelim![]()
Bilmiyordum 😱Bu en büyük cover![]()
![]()
Sibel Alaşın albümünün şarkısı Musti şarkımı çaldı iznim yok diye büyük kavgalık olmuşlardı
![]()
![]()
![]()