Neyi ayollKime sarki önerdin sen bu hafta?
Neyi ayoll
Bu arada al sana Musti sürprizi @sokak sanati@Ahmed
https://twitter.com/x/status/1254883046467215360
Neyi ayoll
Bu arada al sana Musti sürprizi @sokak sanati@Ahmed
https://twitter.com/x/status/1254883046467215360
Rachel diyorr ki birine sarki önerip onu atese atmissin, kim o diyorum bende.
Yoksa Rachel sana iftira mi atti?
Rachel diyorr ki birine sarki önerip onu atese atmissin, kim o diyorum bende.
Yoksa Rachel sana iftira mi atti?
@Forumdash Abicimize kız bakıyorduk onun dısında bişi olmadı başkasıyla
Bu arada hepimiz farklı şarkıdan bahsediyor olabiliriz
Rachel'in cani oyun oynamak istemis yine anlasilan.
Isim ver o zaman.Forumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Rachel'in cani oyun oynamak istemis yine anlasilan.
Zibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizinForumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Zibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizin
Cikmaza düstün iste simdi isin icinden cikamazsin.Zibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizin
Oylarımı yarın kullanırım artık parlak çekiminden bişi bakamadım su 40 dakıkada bakabildim bildirime bakmaya çalısıcamMustafa Sandal'ın adı geçince her edeyim dedim
Düsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü.@bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
Şimdilik sorun yok gibi ileri günlerde olacakİftar çoktan bitiyor 21'de, sorun yok.
Kim o @Forumdash mi?
Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmayaForumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Bu konuyu hep atliyorsun.Oylarımı yarın kullanırım artık parlak çekiminden bişi bakamadım su 40 dakıkada bakabildim bildirime bakmaya çalısıcam
@sokak sanati ortaligi karistirmaya calisti ama is cikmaza düsünce niyetini anladim ben simdi.Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmayaKuralları bilmiyorum bileJuri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o
Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmayaKuralları bilmiyorum bileJuri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o
@sokak sanati ortaligi karistirmaya calisti ama is cikmaza düsünce niyetini anladim ben simdi.Sen degil @Çiğdem birine önermiste onu atese atmismis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?