Hadise disinda katiliyorum.Napim beeAdam duyurmuş işte
Serrtab'tan sonra en iyi performnslarimiz Manga ve Hadisedir![]()
Hadise disinda katiliyorum.Napim beeAdam duyurmuş işte
Serrtab'tan sonra en iyi performnslarimiz Manga ve Hadisedir![]()
Rahat bırakın evladımıStalklamis ya atmadi, dreamy'i yanlislikla bende gördüm.![]()
Kimseyi stalklamam ve stalklayanlardan nefret ederim. Tarzim degil.
Final gecesi ıyafeti çok kötuydu ama beyaz tişört ve kotla olan performansı harikaydıHadise disinda katiliyorum.![]()
Stalklayıp söyleyen de stalçı olmaz zatenKimseyi stalklamam ve stalklayanlardan nefret ederim. Tarzim degil.![]()
Sesi de berbatti, hastalanamisti zaten.Final gecesi ıyafeti çok kötuydu ama beyaz tişört ve kotla olan performansı harikaydıŞarkı zaten enfes
![]()
Su ana kadar hayatimda 1 kisiyi bile stalklamadim diyorum bende, kimseyi merka etmiyorum ki sosyal medya kullanicisi degilim zaten. Nasi stalklayayim.Stalklayıp söyleyen de stalçı olmaz zatenStalkladiğiniz kimseye söylemeyin ki tadı cıksın
![]()
Sesi de berbatti, hastalanamisti zaten.Unutmak istiyorum o final gecesindeki performansini.
![]()
İşte stalkın bir numaralı kuralı buuuuSu ana kadar hayatimda 1 kisiyi bile stalklamadim diyorum bende, kimseyi merka etmiyorum ki sosyal medya kullanicisi degilim zaten. Nasi stalklayayim.![]()
Sen şunlara uyma mesajları oku kim HAKLI anlarsın.Kırmızı yeri söylerken nasıl çekiniyor nasıl utanıyor nasıl yüzü kızarıyorİşte yetiştirdiğim bilinçli genç nesil
Her zaman buyuklerine saygılıdır. Azraile bile kafa tutsa da yerini biliyor
![]()
@Ahmed? 😡Stalklamis ya atmadi, dreamy'i yanlislikla bende gördüm.![]()
Adın iyice stalkçıya çıktı, iftira atıp her şeyi sana mı yıksam?
Adım çıkmış zaten. Herşey olabilir.Adın iyice stalkçıya çıktı, iftira atıp her şeyi sana mı yıksam?![]()
Soruyorum lafı değiştirmeye çalışıyor. Beni ilk zamanlarda kız sandığından bahsetti ne alakaysa.
Gördüm tabii ki.Acilen kendini ifşalamalısın. Gördü mü seni @dreamy?![]()
Beğendin mi nişanlını?Soruyorum lafı değiştirmeye çalışıyor. Beni ilk zamanlarda kız sandığından bahsetti ne alakaysa.
Gördüm tabii ki.![]()
Niye? Ahmed topu topu 24 yasinda ya vardir ya yoktur.