Gelmiş gelmiş Dediğim gibi haftasonu yoktum ancak firsatım oludu geceleyin girmeye3 gündür kavga ediyor herkesle. Bi kendine getir şunu
Yaa şunlari neden Superbowla filan ynlendirmedin??? Adaylar çoook kötu @kerem
Gelmiş gelmiş Dediğim gibi haftasonu yoktum ancak firsatım oludu geceleyin girmeye3 gündür kavga ediyor herkesle. Bi kendine getir şunu
Secilmedi o. Sonra yarismacilar playbacksiz performans bulamayinca bütün zorunluklari kaldirdik, playback olmasin yeter kafasina girdik.Gelmiş gelmiş Dediğim gibi haftasonu yoktum ancak firsatım oludu geceleyin girmeye
Yaa şunlari neden Superbowla filan ynlendirmedin??? Adaylar çoook kötu @kerem
Superbowl playback değil ki zaten Sadece altyapı calıyor ama sanatcılar kendileri söyluyordu Off Neyse puanlama gecesi içlerini acıtıcak bi performans göstercemSecilmedi o. Sonra yarismacilar playbacksiz performans bulamayinca bütün zorunluklari kaldirdik, playback olmasin yeter kafasina girdik.
Yabanci secmeye korktular zaten biliyorsun.
Iyi de sadece 4 oy aldi, bende oyumu Super Bowl'dan yana kullanmistim zaten ama forum iste ankette sonuncu oldu maalesef. Mecbur kaldik yani.Superbowl playback değil ki zaten Sadece altyapı calıyor ama sanatcılar kendileri söyluyordu Off Neyse puanlama gecesi içlerini acıtıcak bi performans göstercem
Son gün oylarim biraz ortamı yoklayayımIyi de sadece 4 oy aldi, bende oyumu Super Bowl'dan yana kullanmistim zaten ama forum iste ankette sonuncu oldu maalesef. Mecbur kaldik yani.
Oylama bugün basladi zaten acele etme. Kim kimin sarkisidir tahmin et.Son gün oylarim biraz ortamı yoklayayım
@Ahmed üzdü yaa gece geceOylama bugün basladi zaten acele etme. Kim kimin sarkisidir tahmin et.
Napti yine o yilan.@Ahmed üzdü yaa gece gece
Ne varmis seciminde?Seçimiyle
Dur şimdi asıl yorumumu yaparsam öbür aday üstüne alınır onun uzerinden onun şarkısını kötuler filanNe varmis seciminde?
Kim kimin sarkisidir bilmiyorsun ki hala?Dur şimdi asıl yorumumu yaparsam öbür aday üstüne alınır onun uzerinden onun şarkısını kötuler filan
@Ahmed duyurmuş yaKim kimin sarkisidir bilmiyorsun ki hala?
Ben niye görmedim?@Ahmed duyurmuş ya
çünkü sen sunucusun etikette işin yok (varmiş pardon)Ben niye görmedim?
7. oldu 8. degil. @ForumdashEkli dosyayı görüntüle 84622
Bu hafta şarkımız Mor ve Ötesi grupunun Eurovisionda 8. sırada tamamlamış şarkısı olan Deli.
Bu şarkı bildiğiniz üzere Türkiyeyı temsil eden Manga-dan sonraki en iyi rock şarkılarından birisi.
Ayrıca bu hafta Sahne Performansları haftası olduğu için bu haftanın gerçek anlamda büyük sahnede olan tek seçeneği olan Deli-ye büyük destek bekliyorum.
@Araf kankam da daha geçenlerde bu şarkının konusunu açtı ve hafızalarımızı yeniledi, böyle güzel şarkılar ve bu sahne şovu değer görmeli.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Bu bi şkandal @keremArtık bilmiyorum. Ahmet dün bana 'Dramy foto attı bana. Tutuldum' dedi. Bugün stalk ettiği ortaya çıktı. Şimdide Buğra ben bulup Ahmet'e verdim diyor. Müge anlı olayı gibi deştikçe bi şey çıkıyor @Forumdash
Görmemisim nedense, ya da bana bildirim gelmemis. Iyi güzel tanitmis bari sasirdim. Neden üzücü attin?çünkü sen sunucusun etikette işin yok (varmiş pardon)
TVen - Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)
Jüriye demişim İlyas'a değil. :A Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra. :bhr: bi de simdiki haline baksinlwr :Afav10.net
Stalklamis ya atmadi, dreamy'i yanlislikla bende gördüm.Bu bi şkandal @kerem
Napim bee Adam duyurmuş işte7. oldu 8. degil. @Forumdash
Görmemisim nedense, ya da bana bildirim gelmemis. Iyi güzel tanitmis bari sasirdim. Neden üzücü attin?