Evet cnm 96-lıyım.Niye? Ahmed topu topu 24 yasinda ya vardir ya yoktur.Sen 16 falan degilsen okey yani.
![]()
Insallah cok uzun degildir.
Ben boydan görmedim o yüzden karanlık benim için boy konusu.Insallah cok uzun degildir.![]()
Hayır be tam yaşını gösteriyorsun işte onu diyorum.
Niye? Ahmed topu topu 24 yasinda ya vardir ya yoktur.Sen 16 falan degilsen okey yani.
![]()
Ben boydan görmedim o yüzden karanlık benim için boy konusu.![]()
Anladıö, 1.60 falansın en fazla.Hayır be tam yaşını gösteriyorsun işte onu diyorum.
Arada 4 yaş olmuş oluyor o zaman.Boyumu söylemiyim burası yeri değil.
![]()
1.70 - 1.80 arası diyelim biz onaAnladıö, 1.60 falansın en fazla.![]()
Maalesef son haftalarda en iyi şarkılar bile riskte cnm. 4ümüz de aynı derecede riskteyiz...Açık ara en iyisi Sertab şarkısı.. Umarım hakkım yenmez.![]()
MS'de bana kötü puan vermistin...Açık ara en iyisi Sertab şarkısı.. Umarım hakkım yenmez.![]()
Diğerleri daha iyidir bu şarkıyla yeni tanıştım bu arada.MS'de bana kötü puan vermistin...
Umarım hiçbirimiz elenmez.Maalesef son haftalarda en iyi şarkılar bile riskte cnm. 4ümüz de aynı derecede riskteyiz...
Hepiniz de sonradan Sertabsever oldunuz.Diğerleri daha iyidir bu şarkıyla yeni tanıştım bu arada.
Umarım hiçbirimiz elenmez.![]()
![]()
Gelinim Mutfakta Fatih Ürek sevdiği kişi elenince bu hafta eleme yok diye elemiyordu. Bence bizde de uygulanmalı.
Kısa olduğumu düşünmüyorum abartma lütfen.Kisaymis, tam senlik.![]()