Sen de hiç ilgilenmiyorsun dedenle Azrail sonucta en son yanımda o olcak @sokak sanatiOndan beklerim ama senden böyle şeyler duymaya alışık değildim.
Sen de hiç ilgilenmiyorsun dedenle Azrail sonucta en son yanımda o olcak @sokak sanatiOndan beklerim ama senden böyle şeyler duymaya alışık değildim.
Cok cirkinsin.Yeter artık övmeyin beni sonra şımarıyorum.
Ondan beklerim ama senden böyle şeyler duymaya alışık değildim.
Sen de hiç ilgilenmiyorsun dedenle Azrail sonucta en son yanımda o olcak @sokak sanati
Yalan mı.Üsteki mesaja bi beddua seansı okudum. Katıksız hain
Son zamanlarda seni boşlamış olabilirim evet biraz zor zamanlar geçiriyorum ruhen, herkese sarmaya başladım. Kısa zamanda “uslu çocuk” modumu tekrar açacağım.Sen de hiç ilgilenmiyorsun dedenle Azrail sonucta en son yanımda o olcak @sokak sanati
Kimin neyi seçtiğini bilmiyordum vermişsem de tesadüfen olmuştur. Fakat elenmen için dualarım seninle olacak.Bu hafta @bazinga'dan 1 bekliyorum.
Rabbim kötüleri sevindirmeyecek..Kimin neyi seçtiğini bilmiyordum vermişsem de tesadüfen olmuştur. Fakat elenmen için dualarım seninle olacak.
İnşallah.Rabbim kötüleri sevindirmeyecek..
Ailenizi bilerek dağıttım ayol@Forumdash abicimle elenmişiz o konuda düşüncelermi biliyorsunuz @kerem ve abicimize çok tşk ediyorum manevi açıdan desteklerinizi unutmucam
@bazinga da yarışmacılarda görünmüyor sanırım oda gitmiş ,açıkcası finalde bekliyordum onu
@Ahmed @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy başarılar çocuklar forumdan ve şuan sizden habersizim kim oldunuzu bu sefer @kerem yazmamış sizde söylemeyin bir yemek yiyip gelip oylucam kim kimdir bir tahminde yapacam oylamamda
@serhatt @alperuz @Bully @sokak sanati @MasacRE @eskici @xemrexxx Bir aileye sahip çıkamamıssınız Geri kalanları koruyun sonuclar bu akşammış
Özlemişsinizdir
Ekli dosyayı görüntüle 84815
@Forumdash intikamını @dreamy @mrt-06 alıcaktır @xBUGRAx @Ahmed sıkı tutunsunlar akşama oklavayı buracaz @Bully @xemrexxx @alperuz @sokak sanati @keremAilenizi bilerek dağıttım ayol
Hoşttt susak@Forumdash intikamını @dreamy @mrt-06 alıcaktır @xBUGRAx @Ahmed sıkı tutunsunlar akşama oklavayı buracaz @Bully @xemrexxx @alperuz @sokak sanati @kerem
#forumdaşiddetehayır@Forumdash intikamını @dreamy @mrt-06 alıcaktır @xBUGRAx @Ahmed sıkı tutunsunlar akşama oklavayı buracaz @Bully @xemrexxx @alperuz @sokak sanati @kerem
@Forumdash abicimle elenmişiz o konuda düşüncelermi biliyorsunuz @kerem ve abicimize çok tşk ediyorum manevi açıdan desteklerinizi unutmucam
@bazinga da yarışmacılarda görünmüyor sanırım oda gitmiş ,açıkcası finalde bekliyordum onu
@Ahmed @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy başarılar çocuklar forumdan ve şuan sizden habersizim kim oldunuzu bu sefer @kerem yazmamış sizde söylemeyin bir yemek yiyip gelip oylucam kim kimdir bir tahminde yapacam oylamamda
@serhatt @alperuz @Bully @sokak sanati @MasacRE @eskici @xemrexxx Bir aileye sahip çıkamamıssınız Geri kalanları koruyun sonuclar bu akşammış
Özlemişsinizdir
Hoşgeldin Benimkini çok rahat tahmin edeceksindir eminim, tam benim seçeceğim bir şarkı çünkü.@Forumdash abicimle elenmişiz o konuda düşüncelermi biliyorsunuz @kerem ve abicimize çok tşk ediyorum manevi açıdan desteklerinizi unutmucam
Özlemişsinizdir
Tamam dışlandığımı yüzüme vurma daha fazla. @Çiğdem
Tamam dışlandığımı yüzüme vurma daha fazla. @Çiğdem
@sokak sanati fotodakı görevini yapıyor @Forumdash öyle çizmiş @kerem @mrt-06
#forumdaşiddetehayır
Özlemişsinizdir oklavayı @xemrexxx size şddet değil bal kaymak gelir şuanHoşttt susak
Seni çok sevdiğim bir şarkıya tahminde bulunuyorum umarım öylesindir mesajın biraz kuşkuya düşürdü @sokak sanati @keremHoşgeldin Benimkini çok rahat tahmin edeceksindir eminim, tam benim seçeceğim bir şarkı çünkü.