Senin fotonu atması karşılığında kabul edeceğim @Ahmed in teklifini.Son durumlar ne evlenmeye karar verdiniz mi?![]()
Senin fotonu atması karşılığında kabul edeceğim @Ahmed in teklifini.Son durumlar ne evlenmeye karar verdiniz mi?![]()
Şimdi kısa mı.
Hiç sosyal medya hesabın yok mu senin ya bu kadar da asosyal olmazsın.![]()
RTÜK izin vermiyor yoksa o formatla bide reytingleri alt üst ederdik.
Sosyal medya zamanımı alıyor deyip 24 saat forumda olman gerçeği.Sosyal medya çok zamanımı aldığı için kullanmıyorum. Sadece forum yetiyor![]()
Şu an bile kasmış sayılırsın baksana kaç sayfa olmuş konu.RTÜK izin vermiyor yoksa o formatla bide reytingleri alt üst ederdik.Finalde evlenebilirsiniz ama. Iyi PR kasmis oluruz.
@dreamy
Sosyal medya zamanımı alıyor deyip 24 saat forumda olman gerçeği.![]()
Kendimde bile yok. Format olunca gitti. Böyle şansın...Buyur atsin atabiliyorsa.@Ahmed
Reyting makineleri biz olmasak böyle son haftalarda sinek avlanırdı buralarda.
Hafızama kazıdım.
Bozuk bir saat bile günde iki kere dogruyu gösterir aferin sana.
Balik hafizalisin unutursun yakinda.Hafızama kazıdım.![]()
Aman er ya da geç ifşalanırsın benim gibi o zaman görürüm seni.
Imkansiz.Aman er ya da geç ifşalanırsın benim gibi o zaman görürüm seni.![]()
Ben senden Superbowl filan bekledimEkli dosyayı görüntüle 84622
Bu hafta şarkımız Mor ve Ötesi grupunun Eurovisionda 8. sırada tamamlamış şarkısı olan Deli.
Bu şarkı bildiğiniz üzere Türkiyeyı temsil eden Manga-dan sonraki en iyi rock şarkılarından birisi.
Ayrıca bu hafta Sahne Performansları haftası olduğu için bu haftanın gerçek anlamda büyük sahnede olan tek seçeneği olan Deli-ye büyük destek bekliyorum.![]()
@Araf kankam da daha geçenlerde bu şarkının konusunu açtı ve hafızalarımızı yeniledi, böyle güzel şarkılar ve bu sahne şovu değer görmeli.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür.Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda.
@Forumdash
Kırmızı yeri söylerken nasıl çekiniyor nasıl utanıyor nasıl yüzü kızarıyorSeni bu şekilde yetiştirmeyi planlamamıştık@Forumdash
Kırmızı yeri söylerken nasıl çekiniyor nasıl utanıyor nasıl yüzü kızarıyorİşte yetiştirdiğim bilinçli genç nesil
Her zaman buyuklerine saygılıdır. Azraile bile kafa tutsa da yerini biliyor
![]()