Senin fotonu atması karşılığında kabul edeceğim @Ahmed in teklifini.Son durumlar ne evlenmeye karar verdiniz mi?
Senin fotonu atması karşılığında kabul edeceğim @Ahmed in teklifini.Son durumlar ne evlenmeye karar verdiniz mi?
Şimdi kısa mı.
Hiç sosyal medya hesabın yok mu senin ya bu kadar da asosyal olmazsın.
Ne istemiştin ki. 😱
RTÜK izin vermiyor yoksa o formatla bide reytingleri alt üst ederdik. Finalde evlenebilirsiniz ama. Iyi PR kasmis oluruz. @dreamyMüzik yarışmasını izdivaç programına çevirdik. @sokak sanati @dreamy
Sosyal medya zamanımı alıyor deyip 24 saat forumda olman gerçeği.Sosyal medya çok zamanımı aldığı için kullanmıyorum. Sadece forum yetiyor
Şu an bile kasmış sayılırsın baksana kaç sayfa olmuş konu. @Ahmed @sokak sanati @xBUGRAxRTÜK izin vermiyor yoksa o formatla bide reytingleri alt üst ederdik. Finalde evlenebilirsiniz ama. Iyi PR kasmis oluruz. @dreamy
Sosyal medya zamanımı alıyor deyip 24 saat forumda olman gerçeği.
Kendimde bile yok. Format olunca gitti. Böyle şansın...Buyur atsin atabiliyorsa. @Ahmed
Reyting makineleri biz olmasak böyle son haftalarda sinek avlanırdı buralarda.
Hafızama kazıdım.
Bozuk bir saat bile günde iki kere dogruyu gösterir aferin sana.
Balik hafizalisin unutursun yakinda.Hafızama kazıdım.
Aman er ya da geç ifşalanırsın benim gibi o zaman görürüm seni.
Imkansiz. Deneyen cok oldu, @Ahmed bile pes etti en sonunda.Aman er ya da geç ifşalanırsın benim gibi o zaman görürüm seni.
Ben senden Superbowl filan bekledim Hem Mor ve ötesiyle gelmen hem de türkçe şarkıylaEkli dosyayı görüntüle 84622
Bu hafta şarkımız Mor ve Ötesi grupunun Eurovisionda 8. sırada tamamlamış şarkısı olan Deli.
Bu şarkı bildiğiniz üzere Türkiyeyı temsil eden Manga-dan sonraki en iyi rock şarkılarından birisi.
Ayrıca bu hafta Sahne Performansları haftası olduğu için bu haftanın gerçek anlamda büyük sahnede olan tek seçeneği olan Deli-ye büyük destek bekliyorum.
@Araf kankam da daha geçenlerde bu şarkının konusunu açtı ve hafızalarımızı yeniledi, böyle güzel şarkılar ve bu sahne şovu değer görmeli.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür. Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda. @Forumdash
Kırmızı yeri söylerken nasıl çekiniyor nasıl utanıyor nasıl yüzü kızarıyor İşte yetiştirdiğim bilinçli genç nesil Her zaman buyuklerine saygılıdır. Azraile bile kafa tutsa da yerini biliyorSeni bu şekilde yetiştirmeyi planlamamıştık @Forumdash
Kırmızı yeri söylerken nasıl çekiniyor nasıl utanıyor nasıl yüzü kızarıyor İşte yetiştirdiğim bilinçli genç nesil Her zaman buyuklerine saygılıdır. Azraile bile kafa tutsa da yerini biliyor