TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

Nerde döndüm. Ben kural var sanıyordum. O kadar yardımcı ol bi yanlış anlamadan dolayı kinlen. Gerçek yüzün ortaya çıktı bu yarışma sayesinde.
İlk sefer bana hak verip sonra mağdura yatma diye laflar söyleyen bendim sanki
Cover mevzusuyla alakası yok yani durumun

Telife takildi, sasirdim zaten. Ne alaka yani alt tarafi akustik bir performans.
98 milyon dinlenen ve herkesin Zeynep Bastık’ın şarkısı sanmasına neden olan akustik bir performans evet.

Reactions: sokak sanati

Daha fazla mağduriyet yapma dedim barış dedim. Uzamaması için. Onu bile yanlış anlamışsın.
Tabi ki yok. Ben Cover olmuyor diye biliyordum zaten.

Eurovision sahnesi, canlı ses en yüksrk kalitede. Ekranlar sahne hərşey on numara. Bu şarkıya daha ne olsun. Sen olsan ne seçecekdin guya. Bilmiş bilmiş konuşma bitik.

Reactions: sokak sanati
Eurovision sahnesi, canlı ses en yüksrk kalitede. Ekranlar sahne hərşey on numara. Bu şarkıya daha ne olsun. Sen olsan ne seçecekdin guya. Bilmiş bilmiş konuşma bitik.

Kes sesini yoluk yosma. 3 kişini sahneye çıkıp şarkı söylemesi shne şovumu oluyor.

Reactions: Ahmed
Bu hafta kimseyi tanımıyorsun herkese gider yapıyorsun. Seni sakinliğe davet ediyorum.

@xBUGRAx Yapmacık bulduğun bi şeyle katılman ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca şuan dinledim ve
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür.
Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda.
@Forumdash