TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

Sonuçlar tam tahmin ettiğim gibi çıkmış. İkinci olmak sevindirici, @Harunnn60 @batuhankaralar sizlere de tebrikler.

@Çiğdem- @denizz19 geçmiş olsun canlarım, türküleriniz güzeldi, sizlere ilk ikimde yer vermiştim ama halk benim gibi düşünmemiş maalesef, sağlık olsun diyelim :(

Evet o açıdan düşünmemiştim olsun onlar bana yine destek olurlar. :A
sonuçlar şok edici 😱 kara trenle çikinella elenir diyordum ama marul kafa sürpriz oldu esas sürpriz macun kılıklı @mrt-06 nın ikisinin birden elenmesine izin vermesi ayol yarışmacılar içinde çenesi düşük kimse kalmadı böylece çok beklersin artık reytingi :A
Garanti yorum yapacak sadece @Bully kalMIŞ yarışmacılardan diğerleri kafasına göre gelip gelmiyorlar belli olmuyor onlara :A :A :A

Final puani alanlara tebrikler.
elenenlerede gecmis olsun

Evet bir maceranın daha sonuna geldik diyecektim ama çok şaşırtıcı olarak çeyrek finale çıkmışım :) Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese teşekkürler, umarım bu katkınız finale kadar devam eder.

@Çiğdem- senin için üzülmedim hadi git daha az mesaj yazarsın :A @denizz19 ile özelden meseleyi hallettik umut verdiğim için biraz kırıldı ama kankime yarışmalarda desteğe devam :)

Gelelim Atacan'ın merakla beklediği açıklamaya. Bundan sonra 4 kişi kaldığımız için kıran kırana bir rekabet yaşayacağız ve ilk defa bir yarışmada birinci olmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Sürpriz oylara hazır olun :F

Evet bir maceranın daha sonuna geldik diyecektim ama çok şaşırtıcı olarak çeyrek finale çıkmışım :) Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese teşekkürler, umarım bu katkınız finale kadar devam eder.

@Çiğdem- senin için üzülmedim hadi git daha az mesaj yazarsın :A @denizz19 ile özelden meseleyi hallettik umut verdiğim için biraz kırıldı ama kankime yarışmalarda desteğe devam :)

Gelelim Atacan'ın merakla beklediği açıklamaya. Bundan sonra 4 kişi kaldığımız için kıran kırana bir rekabet yaşayacağız ve ilk defa bir yarışmada birinci olmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Sürpriz oylara hazır olun :F

ne yapacan jürileri rehinmi alacan yoksa :F:F

Bu muydu açıklama dediğin şey. :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961