TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

Evet bir maceranın daha sonuna geldik diyecektim ama çok şaşırtıcı olarak çeyrek finale çıkmışım :) Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese teşekkürler, umarım bu katkınız finale kadar devam eder.

@Çiğdem- senin için üzülmedim hadi git daha az mesaj yazarsın :A @denizz19 ile özelden meseleyi hallettik umut verdiğim için biraz kırıldı ama kankime yarışmalarda desteğe devam :)

Gelelim Atacan'ın merakla beklediği açıklamaya. Bundan sonra 4 kişi kaldığımız için kıran kırana bir rekabet yaşayacağız ve ilk defa bir yarışmada birinci olmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Sürpriz oylara hazır olun :F
Ben bana verilen oylara göre insan sevmiyorum. Zaten o kadar karaktersiz biri olmadım hiç çok şükür. Benim zoruma giden yine söylediğim gibi o yazındı. Geçen hafta da düşük puan aldım senden ama yine yüksek puan aldın benden. Neyse sıkıntı değil rahat edebilirsin başarılar sana da :) Güzel şarkı seçmiştin ve hakkını da verdim. Kolaya kaçıp Karadeniz eserleri seçenleri bilerek sona yazdım zaten he zirveye oynayacakları da baştan belliydi ama sıkıntı yok dediğim gibi. Kınalı Kar türküsünün bu kadar düşük oy alacağını da düşünmemiştim ama en azından insanlara bu güzel eseri dinlettim kulakları harbi türkü duymuştur. Genelde kulakları erotizm kokan şarkı Ve kliplere alışık olduğundan normal beğenmemeleri :)

@Çiğdem- geçmiş olsun senin emeğin bende çok büyük yine aynı şekil yarışma için de öyle. :( Yine aktif kal benimle ol. :(

@Bully @batuhankaralar tebrikler arkadaşlar.:wink::blush:

@Ahmad senin adına da sevindim elenmedin. :D

@mrt-06 emeğine sağlık çok heyecanlı gidiyor yarışman. Bu sabah uyandım dedim acaba düşük alır mıyım filan ama sonuçlara sevindim. :D :A

Haftayı kapatmadan yarışmamızın resmi dizisi İçerde'nin bu haftaya damga vuran sahnesini paylaşalım :)

@Çiğdem- geçmiş olsun senin emeğin bende çok büyük yine aynı şekil yarışma için de öyle. :( Yine aktif kal benimle ol. :(

@Bully @batuhankaralar tebrikler arkadaşlar.:wink::blush:

@Ahmad senin adına da sevindim elenmedin. :D

@mrt-06 emeğine sağlık çok heyecanlı gidiyor yarışman. Bu sabah uyandım dedim acaba düşük alır mıyım filan ama sonuçlara sevindim. :D :A
@denizz19 ve @Çiğdem- geçmiş olsun, bence şakılarınız çok iyiydi ama halkın takdiri. :bilmem:

@Harunnn60 @Bully @batuhankaralar sizlere de tebrikler. :D
türkülerle çok alakam yok ama kara tren yakın dönemin efsane ve bence herkesinde bildiği demir başlardan olan bir türküdür ama buraya kadarda iyi yarıştım yarışmaya desteğim sürücek tabikide tşşkler @mrt-06 @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

Çeyrek final diyelim artık biz ona canım :A

Final puanı avantajını da ele geçirmişim bakalım yeni hafta konsepti ne seçilecek :A
Ben sevmiyorum öyle çeyrek yarı falan bölüm bölüm gitmek daha hoşuma gidiyor. :A Ama mecbur artık öyle diyecem. :A

Evet bir maceranın daha sonuna geldik diyecektim ama çok şaşırtıcı olarak çeyrek finale çıkmışım :) Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese teşekkürler, umarım bu katkınız finale kadar devam eder.

@Çiğdem- senin için üzülmedim hadi git daha az mesaj yazarsın :A @denizz19 ile özelden meseleyi hallettik umut verdiğim için biraz kırıldı ama kankime yarışmalarda desteğe devam :)

Gelelim Atacan'ın merakla beklediği açıklamaya. Bundan sonra 4 kişi kaldığımız için kıran kırana bir rekabet yaşayacağız ve ilk defa bir yarışmada birinci olmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Sürpriz oylara hazır olun :F
Sen benden birsey bekleme artik. Okadar hep yüksek verip tuttum. Sen daha kesin benim yorumuda okumamissindir!
haftaya sana 1 verip rakiplerine en yuksek puani verebilirim 😛 tüm bas jurilik hakkimi kullanacam.
Sana yildizlara oy kullan dedik, senin icin kullanacam deyip rakibe verdin. Bedelini cok agir ödeyeceksin ve birsey daha unutma
tabiki saka yapiyorum hakkin olan puani alirsin :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961