Ben bana verilen oylara göre insan sevmiyorum. Zaten o kadar karaktersiz biri olmadım hiç çok şükür. Benim zoruma giden yine söylediğim gibi o yazındı. Geçen hafta da düşük puan aldım senden ama yine yüksek puan aldın benden. Neyse sıkıntı değil rahat edebilirsin başarılar sana da Güzel şarkı seçmiştin ve hakkını da verdim. Kolaya kaçıp Karadeniz eserleri seçenleri bilerek sona yazdım zaten he zirveye oynayacakları da baştan belliydi ama sıkıntı yok dediğim gibi. Kınalı Kar türküsünün bu kadar düşük oy alacağını da düşünmemiştim ama en azından insanlara bu güzel eseri dinlettim kulakları harbi türkü duymuştur. Genelde kulakları erotizm kokan şarkı Ve kliplere alışık olduğundan normal beğenmemeleriEvet bir maceranın daha sonuna geldik diyecektim ama çok şaşırtıcı olarak çeyrek finale çıkmışım Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese teşekkürler, umarım bu katkınız finale kadar devam eder.
@Çiğdem- senin için üzülmedim hadi git daha az mesaj yazarsın @denizz19 ile özelden meseleyi hallettik umut verdiğim için biraz kırıldı ama kankime yarışmalarda desteğe devam
Gelelim Atacan'ın merakla beklediği açıklamaya. Bundan sonra 4 kişi kaldığımız için kıran kırana bir rekabet yaşayacağız ve ilk defa bir yarışmada birinci olmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Sürpriz oylara hazır olun